محله های خوب شهرک امام علی .شهرک جهاد .سالم اباد گرونهخیلی .محله ارم ها .گلستان .اینا گرونن .سروک هم جایی ک با شهر فاصله داره و بیشتر ویلایی و گرون .متوسط هم بنسنجون و بلهزار .ولی مادوان افتضاح همه قشری هستن
بازار وپارک و فروشگاه خوبم بهم معرفی میکنی.جای تفریحی توشهر.شرمنده خیلی سوال میپرسم
بازار ک زیاد داره .بازار روز کنارش ی پاساژهم هست ک خیلی شومیز و دامن و لباس زیر شیک داره .سیتی سنتر وپاساژ های خوبی هم هستن .جمعه بازار ک هر روز بازه 😅ولی خوب میتونی بری نگاه کنی .پاساژ رضا بیشتر چادر و اینا هستن .و بوتیک لباس مردونه .دیگههههه اهان جاهای تفریحی هم پارک ساحلیه .ابشاره .امام زاده هایی هست ک تو خود شهرن اینا
سلام دوست عزیز.اول بی زحمت بگو چقد برا رهن و اینا دارین؟رهن و اجاره تا دقیق بهت بگم از کجا میاین؟
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
بازار ک زیاد داره .بازار روز کنارش ی پاساژهم هست ک خیلی شومیز و دامن و لباس زیر شیک داره .سیتی سنتر ...
اومدم عزیزوم
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀