2777
2789
عنوان

یاسوجی های گل وگلاب

332 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.ما قراره بخاطر کار شوهرم بیایم یاسوج.قراره ی خونه کوچیک وجمع وجور بگیریم.اولا کدوم محله ها خوبه ها.کجانریم.شهرک امام علی خوبه؟بعدشم هر راهنمایی دارید بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محله های خوب شهرک امام علی .شهرک جهاد .سالم اباد گرونهخیلی .محله ارم ها .گلستان .اینا گرونن .سروک هم جایی ک با شهر فاصله داره و بیشتر ویلایی و گرون .متوسط هم بنسنجون و بلهزار .ولی مادوان افتضاح همه قشری هستن 

معمولا مهربونیم همسایه دوست .غریبه پرست . خوش میگذره بهت .اگه همسایه هات خوب باشن

بازار وپارک و فروشگاه خوبم بهم معرفی میکنی.جای تفریحی توشهر.شرمنده خیلی سوال میپرسم

بازار وپارک و فروشگاه خوبم بهم معرفی میکنی.جای تفریحی توشهر.شرمنده خیلی سوال میپرسم

بازار ک زیاد داره .بازار روز کنارش ی پاساژهم هست ک خیلی شومیز و دامن و لباس زیر شیک داره .سیتی سنتر وپاساژ های خوبی هم هستن .جمعه بازار ک هر روز بازه 😅ولی خوب میتونی بری نگاه کنی .پاساژ رضا بیشتر چادر و اینا هستن .و بوتیک لباس مردونه .دیگههههه اهان جاهای تفریحی هم پارک ساحلیه .ابشاره .امام زاده هایی هست ک تو خود شهرن اینا 

سلام دوست عزیز.اول بی زحمت بگو چقد برا رهن و اینا دارین؟رهن و اجاره تا دقیق بهت بگم از کجا میاین؟

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
بازار ک زیاد داره .بازار روز کنارش ی پاساژهم هست ک خیلی شومیز و دامن و لباس زیر شیک داره .سیتی سنتر ...

اومدم عزیزوم 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀