2777
2789
منم پیشه شاکری رفتم خیلی دکتر مضخرفیه نتونست یه جنسیته ساده رو تشخیص بده بهم گفت جنسیت پسره هم خودم هم شوهرم چند بار ازش پرسیدیم دقیقه گفت بعلهههههههه 100درصد دستگاه هایه من فلانه و من تو 9هفتگی جنسیت تشخیص میدم هیچ کس همچین نمیکنه و کلی ادعاااااااااا حتی گفت هر وسیله ای قراره بخرید ولی من چون تهه دلم مى گفت دختره به کسی نگفتم و بعد جایه دیگه یه سونو معمولی رفتم گفت خانوم این دختره چطور همچین اشتباهه فاحشی کرده بعد منم زنگ زدم سنوگرافیش که اون همه ادعات اشتباه بود دوباره دست بردار نبود کلی از خودش تعریف کرد که محاله همچین اشتباهی بشه و دیگه از هر 100هزار نفر فقط برا شما این اتفاق افتاده حالا جنسیت اصلا مهم نیست ولی برا این بنده خدا تشخیصشم اشتباه بوده این همه هزینه کنی که از سلامت بچت مطمئن شی اخرشم بشه این خدایا خودت همه بچه هارو زیر سایه خودت سلامت حفظ کن
قضاوت مخصوص خداست،....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از دندون هام ایمپلنت می خواد دکتر می گه باید امضا کنی که اگه عصب سینوست در حین ایمپلنت گذاری قطع شده به ما ربطی نداره و بارضایت خودت بوده والا می گم جای دندونم خالی باشه ولی خودمو به دست این دکترهای بی وجدان نسپرم
بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید