2777
2789
عنوان

یه دعا بگید تقاص پس بده

282 بازدید | 20 پست

دلم خونه یکی چاقو زده به داداشم میخام تقاص بده حالم بده چیکار کنم خدایا منو ببین چیکار کنم خدای من چیکار کنم دعایی چیزی بلدین لطفا بگید نگین بگذر که نمیشه خونین جیگرم کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه از پشت اشتباهی زده چون لباسشون مشکی بوده 

وای 😔 خب شکایت کنید، دنبال دعا یا نفرینی؟؟؟🙄🙄

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
نه از پشت اشتباهی زده چون لباسشون مشکی بوده 

وای چقدر وحشتناک اومد اتفاق بدی برا برادرتون میفتاد باز هم میگفت اشتباهی زدم

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
کردیم کردیم اما عین خیالشون نیس از خدا شونه یه مدت داخل زندان باشه بعد بیاد بیرون

پزشکی قانونی برا دیه هس ن زندلن

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
وای چقدر وحشتناک اومد اتفاق بدی برا برادرتون میفتاد باز هم میگفت اشتباهی زدم

حالا همش میگه غلط کردم خدا بهمون بخشیدش الهی شکر اما خیلی درد داره میبینم در میکشه نفسم میره امان از دل زینب

حالا همش میگه غلط کردم خدا بهمون بخشیدش الهی شکر اما خیلی درد داره میبینم در میکشه نفسم میره امان از ...

بنده خدا انشاالله که برادرتون حالشون خوب بشه ولی اون پسره هم بزارید تنبیه بشه

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
داداشت خوبه الان؟؟

الهی شکر اما درد داره خیلی درد داره انداخته از پشت تو کمرش درد داره هرچی لباساش می‌شوریم پر خونه باورت نمیشه خون انگار از لباسا جوشش میزنه بالا بمیرم بمیرم الهی هیچ کس نبینه اونم ناحق