2777
2789

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بیست سالمه میخوام این کارو کنم متاهلی؟

نه عزیزم مجردم

لبم در اون حد باریک نیست یعنی بقیه میگن نرماله ولی خودم اینجوری دوست ندارم. میخوام دو نوبت بزنم دفعه اول نیم سی سی میزنم اگه دیدم اوکی نیست دوماه بعدش دوباره میزنم

نه عزیزم مجردم لبم در اون حد باریک نیست یعنی بقیه میگن نرماله ولی خودم اینجوری دوست ندارم. میخوام د ...

راستی راجب ژل بهتره با دکترتون صحت کنید کدوم بهتره اینجا کسی نمیتونه کمکتون کنه

راستی راجب ژل بهتره با دکترتون صحت کنید کدوم بهتره اینجا کسی نمیتونه کمکتون کنه

والا از دکترا بپرسی کدوم بهتره اونی که گرون تر از همس حتی اگه آشغالم باشه اونو معرفی میکنه

من پرفکتا زدم به مدل روسی توی مرکز زیبایی الماس و به نظرم خیلی عالی شده چون پرفکتا اروپاییه و خیلی ماندگاری بالایی داره. شماره شونو میذارم برای کسایی که می خوان توی یه مرکز خوب پیش متخصص ژل لب تزریق کنن. 09129562639 – 021-25917897