2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم

2776 بازدید | 104 پست

سلام لطفا به سنم گیر ندید من فقط اومدم جواب سوالمو بگیرم کلی تحقیق کردم اما به نتیجه ای نرسیدم

من سال دیگه میرم نهم از الان دارم برای تیزهوشان میخونم و برای انتخاب رشته سردرگمم نمیدونم چه رشته ای برم باهوش هستم درسمم خوبه معدل هفتمم ۱۹.۷۰ معدل هشتم ۲۰

همه میگن برو تجربی حیف میشی استعدادت زیاده ولی میترسم علاقه ای بهش نداشته باشم یکم از زیست هم خوشم میاد ولی به موسیقی هم علاقه شدید دارم مامان بابام هم میگن برو تجربی اینده شغلی داره  اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید🙏

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط موسیقی با منم بحث نکن

مامان بابامو چجوری راضی کنم🙂😂

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
تجربی بردار

شنیدم رقابتش شدیده و از این واقعا میترسم😭

عزیزم میتونی در کنارش موسیقی هم بری موسیقی با کلاس هم میشه رفت و موفق شد 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

سلام

اتفاقا خیلی کار خوبی کردی که از بقیه میپرسی

کاش منم همچین کاری کرده بودم اون زمانا

بنظر من اگر توانشو داری و خانواده حمایتت میکنه توی یه تست استعداد یابی خوب و معتبر شرکت کن

این تنها راهیه که میتونی بفهمی واسه چه کاری و چه رشته ای خوبی و توش موفق میشی

مامان بابامو چجوری راضی کنم🙂😂

نمیزارن بری سمت علاقت؟؟ 

من خودم ریاضی نمونه اوردم حتی

کلیم درگیر بودم

ولی تش رفتم هنرستان

یه درصدم پشیمون نیستم

اگم باشم برا کنکوره چون اونجوری ریاضی و عمومیامو الان حداقل اوکی بودم ن اینکه همشو از اول بخونم

ولی بازم باکی نیس

3 سال بود ک رفتم پی علاقم  1 سالم سخت میخونم

تامام

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
 شنیدم رقابتش شدیده و از این واقعا میترسم😭

اگ سر این نمیخای بری تجربی ک دلیلت خوب نی:|

اگ تجربی دوس داری برو حتما

ی مشاور تحصیلی معتبر برو راهنماییت میکنه

ب من خیلی کمک کرد

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)