2777
2789
عنوان

دلم یه ذوق و شادی از ته دل میخواد

292 بازدید | 20 پست

از اونا که بگم خدایا شکرت که دعامو شنیدی شکرت که دعاهام اجابت شد،یادم نمیاد کی دعام اجابت شد اصلا نمیدونم حاجت روایی یعنی چی

فکر میکردم خدا جواب خوبیامو بهم داده و دارم میشم خوشبخترین زن روی کره زمین،اما یجوری زمینم زد 

درست میش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد چند سال ، چند وقت پيش چنين خوشي رو دوباره تجربه كردم 

انشاالله بهترين اتفاق ها براتون پيش بياد 😇

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
صبر کرده بهترشو بهت بده  که بگی خدا رو شکر که اونی که میخاستم و ندادی

تو کتم نمیره دیگه این حرفها،تا تنها میشم گریه م میگیره،سر نماز اروم و قرار ندارم بی اختیار اشکم میاد

منم دلم همینو میخاد،فقط خبر بارداری خواهرم واقعا خوشحالم میکنه کاش خدا به ما رحم کنه و این نعمتشو نصیب خواهر خوش قلبم هم بکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خوشیهاتون پایدار🌹

سپاسگزارم 🌹

اما مطمئنم كه هيچ خوشي پايدار نيست همونطور كه غم و ناخوشي هميشه ماندگار نيست 

اما وقتي دلت به خدا گرم باشه همه حالات رو با اطمينان پشت سر ميذاري 🌿

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

همین که راحت و بدون دستگاه نفس میکشیم

همین که تن سالم داریم

همین که داریم می‌بینیم و می‌شنویم و حرف می‌زنیم خودش معجزه هست، فقط چون زیاده کسی قبولش نداره و زمانی که از دستش بده تازه میفهمه چی داشت

پس باز هم بگو خدارو شکر