2777
2789
عنوان

چی بخورم واسه زایمان خوبه؟

178 بازدید | 14 پست

الان ۳۷ هفته و پنج روزه م

ماما همراهم میگفت زنجبیل و دارچین و زعفرون دم کرده بخور

گرمیجات بخور

اینا عوارض ندارن؟

تیکر تولد گل دخترمه😍

مامای منم شب زایمان وقتی دید سه سانت بازم گفت گلاب زعفزون دم کن بخور بعد بیا بیمارستان

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی زیاد بخوری بچه زردی میگیره خاکشیر باعث شل شدن و باز شدن عضلات رحم هست که موجب زایمان میشه

میگفت زردی بچه ربطی به خوراک مادر نداره

فقط باید بهش زیاد شیر بدی که زردی نگیره

تیکر تولد گل دخترمه😍

یه ورزش بهت یاد میدم 2 روز انجام بدی بچه میاد، اینو پزشکم یادم داد

به حالت نشستن روی توالت ایرانی بشین و فرش رو با فرچه بکش و باز به همون حالت تو حموم بشین و لباسا رو با دست بشور

این کار به باز شدن لگن و پایین اومدن بچه کمک میکنه 

یه ورزش بهت یاد میدم 2 روز انجام بدی بچه میاد، اینو پزشکم یادم داد به حالت نشستن روی توالت ایرانی ب ...

آره منم شنیدم این ورزش لگنو باز میکنه

ورزش روی توپ هم خیلی خوبه انقدر کیف میکنم😂

تیکر تولد گل دخترمه😍
میگفت زردی بچه ربطی به خوراک مادر نداره فقط باید بهش زیاد شیر بدی که زردی نگیره

جنین و نوزاد شیرخوار مستقیم از بدن مادر تغذیه میشن

هرچیزی هر مواد غذایی که میخوری هرچقدر که زمان ببره تا هضم شه، همون مدت طول میکشه تا وارد بدن بچه بشه

جنین و نوزاد شیرخوار مستقیم از بدن مادر تغذیه میشن هرچیزی هر مواد غذایی که میخوری هرچقدر که زمان بب ...

من ماه آخر با داریم خاکشیر که خنکه + کاسنی خوردم بچه زردی نگرفت

پسرم کولیک داشت برای درمانش رفتم پیش متخصص تغذیه نوزاد، تمام داروهایی که دکترای دیگه به پسرم داده بودن حذف کرد به من رژیم غذایی داد، خدا خیرش بده

بیخودی دارو به خورد بچه ندادم

اگه غذای مادر به بچه ربط نداشت که اینکارو نمی‌کرد میگفت به بچه شربت بده 

من دست خودم باشه میخوام این هفته زایمان کنم دیگه هیلی خسته شدم بارداریم خیلی سخته

هرچی دیرتر زایمان کنید برای بچه بهتره

چون رشدش کاملتر میشه

جالبه بدونید 3 ماه اول بعد از زایمان رو برخی پزشکان و محققان دوره سه ماهه چهارم بارداری میدونن

علتش اینه که جنین توی 3 مرحله 3ماهه درحال رشد هست و مابقی تکامل سیستم گوارش تو 3ماه بعد تولد اتفاق میفته

پس اگه توانش رو دارید حداقل تا 40 هفته رو صبر کنید

هرچی دیرتر زایمان کنید برای بچه بهتره چون رشدش کاملتر میشه جالبه بدونید 3 ماه اول بعد از زایمان رو ...

عزیزم درست میگید

منم منتظرم ببینم دخترم کی خودش دلش میخواد و میاد

تیکر تولد گل دخترمه😍