2777
2789
عنوان

کرونا

89 بازدید | 6 پست

میشه هر چی درمان مکمل و سنتی تجربه شده در مورد کرونا داشتین در اختیارم بذارین.ممنونم ❤

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

اسی نگران نباش اصلا

اول دکتر بریدیا عفونی یا ریه

از 4030کمک بگیری راهنمایی های خوبی میکنن

تجربه ما از کرونا

کودکان و زنان باردار و بیماری های خاص با مشورت پزشک برای مصرف

شربت اسماویت تقویت کننده سیستم تنفسی

و شربت ایمونس تقویت کننده سیستم بدن بعد از بهبودی  

پرهیز از غذاهایی خمیری مثل انواع حلیم  چیزلی شیرین  مثل مربا کاچی و... ماکارانی فست فود گوشت گوساله میوه های چون خربزه هندوانه و موز .....انواع لبنیات انواع مغزها به غیر بادوم اصلا نخور

غذاهای قابل خوردن شامل :

ابگوشت گوشت تو شیشه گوجه کبابی بوقلمون بلدرچین مرغ کبابی گوشت گوسفندی انواع سوپ و اش

میوه فقط سیب درختی و هویج

بادام با 1لیوان اب میکس میشه شیر بادوم برای سرفه خیلی خوبه

سیب درختی پخته با گلاب

بعد هر وعده غذایی 1قاشق گلاب در طول روز بیشتر از سه قاشق نشه اسهال میاره

برنج با شوید یا زیره یا زعفران سردی برنج بگیره

استفاده از وپیاز و سیر فراون چه پخته چه خام

الکل واکتیس هر گونه ضد عفونی ممنوع ریه درگیر میکنه و خطرناک در این شرایط

ضدعفونی هوا با گلاب ضدعفونی سرویس بهداشتی با تاید یا صابون رنده شده

استفاده از سرکه در ریکا برای ظروف

ظروف فرد بیمار حتی المکان یک بار مصر در غیر این صورت ظروف جدا با اسکاج جدا

دوزی ۳لیتر آب هویج ماهیچه بخور اب کله پاچه تا میتونی آویشن پونه عناب بخور کندر تو آب خیس کن اینها من استفاده کردم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی نگران نباش اصلا اول دکتر بریدیا عفونی یا ریه از 4030کمک بگیری راهنمایی های خوبی میکنن تجربه م ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی.بار دومه مبتلا میشم این دفعه کاملا متفاوته خیلی استرس دارم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
دوزی ۳لیتر آب هویج ماهیچه بخور اب کله پاچه تا میتونی آویشن پونه عناب بخور کندر تو آب خیس کن اینها من ...

مرسی عزیزم حتما 🌹