بچه ها خودم جواب گرفتم گفتم بهتون بگم شاید ازین راه حل که تبدیل به ی قانون تو زندگیم شده بخاید بدونید و امتحانش کنید و وفتی به خواستتون رسیدید فقد منو دعا کنید همین
چند سال پیش از یه خانومی شنیدم که اگه تا ۴۰ روز همه ی خواسته هاتو قبل از خواب بنویسی یعنی اول از خدا تشکر کنی بابت همه ی داده هاش بعد ازون از چیزایی کع میخای بنویس و واسشون دلیل بیار یعنی بگو به این دلیل میخام برسم به این چونکه و به خداوند قول بدی که اگه به اینا برسی ایمانت نسبت بهش کم نمیشه بلکه بیشتر میشه و در نهایت یه جور بنویسی که من به همه ی اینایی که ازت خواسنم رسیدم و الان این حسو دارم مثلا بنویسی به اون ماشینی گه ارت خواستم زسیدم و الان خیلی خوشحالم و از همیشه بیشتر حضورتو حس میکنم تو زندگیم و تشکر کنیو اسمتو بنویسی کاغذو تا کنی و بنویسی برسد ب دست خدای مهربانم اسمتم بنویسی
من اولیت بار ۳۰ شب اینطورا اینکارو کردم و بعدش ایمانمو از دست دادم متاسفانه و کاغذارو گذاشتم تو ی پاکت و دو سال بعل موقع اسباب کشی کاغذارو پیدا کردم و عجیب ترین چیزی که دیدم به جون عزیزترین کسام قسم تک تکشونو که برام ی زمانی محال بود رسیده بودم
کسایی که الان وارد این تاپیک شدن بدونن که ایت خواست خدا بود ک اونارو ب اون چ ک مبخان برسونه منم ۳ سال پیش خیلی اتفاقی وارد ی همچین تاپیکی شدم و زندگیم تغییر کرد
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی