2777
2789

سلام. من سقط مکرر بودم. الان باردارم بجای مولتی ویتامین چی می تونم بخورم.. مثلا چه میوه ای چه غذایی.. لطفا کمکم کنید... خیلی به راهنمایی های شما نیاز دارم

بخاطر سقطم الان سلکسزان میزنم

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

همه ی میوه هارو بخور مغزیجات سبزیجات

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر منم بهم مولتی ویتامین نمیده گفتن بجاش آجیل بخصوص پسته و گردو و کشمش  ومیوه فراوان و سبزی& ...

به من م. لتی ویتامین داده.. خیلی سنگینه. اصلا مولتی ویتامین مخصوص بارداری نیست. بخاطر این می ترسم بخورم

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

به من م. لتی ویتامین داده.. خیلی سنگینه. اصلا مولتی ویتامین مخصوص بارداری نیست. بخاطر این می ترسم بخ ...

دکتر من آپدیت انگلیس هستش و گفتن زمانی که اونجا بودن محققا به  این نتیجه رسیدن که مولتی ویتامین از دلایل بیش فعالی کودکان هست بخاطر همین به بیماراشون نمیدن و بجاش آجیل و میوه و سبزی تاکید دارن 

البته آجیلی از هر کدوم روزی ۵ دونه 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستان ببخشید این سوال اینجا میپرسم چون ذهنم درگیر بود گفتم بپرسم ، من نه روز جلوی پریودیم لکه بینی پیدا کردم وقهوه ای بود بعد ان دوروز خونریزی قرمز خیلی کم که اونم دو روز بود وکلا خیلی کمردرد وشکم درد دارم دورنافم هم سفت میشه وتیر میکشه والان دو روزه که پاکم و امروز صبح نزدیکی داشتم بعد نزدیکی از واژنم خون اومد والان باز پاکه واژنم و زیر شکمم با کمرم درد میکنه چند روز قبلم ازمایش خون  دادم منفی بود ویک هفته به پریود اصلیم باقی مونده بود نمی دونم مال چیه ممکنه که باردار باشم ؟