2777
2789

تحمل کن و سعی کن زودتر عروسی بگیری بری راحت شی

آسون بگیر تو همه چی که زود جور شه، بعدا خونه زندگی و جهازتو میتونی کامل کنی، فقط زودتر بکش ازون خونه بیرون

!WTF : Wow That's Fantastic

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مادر من ک بدتر نیست 

شب تا صبح دعوام میکنه 

بددهن و دروغگو و دو رو

طعنه میزنه تیکه میندازه 

دوس داره سر ب تنم نباشه 

اگه میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین  ممنونم . یا مهدی ادرکنی (عج)
تحمل کن و سعی کن زودتر عروسی بگیری بری راحت شی آسون بگیر تو همه چی که زود جور شه، بعدا خونه زندگی و ...

اخ ما ی جاییم ک همه جهازو خونه و همه چیو طرف مرد باید انجام بده چیزس کمی برای خوانواده عروس میمونه 

اخ ما ی جاییم ک همه جهازو خونه و همه چیو طرف مرد باید انجام بده چیزس کمی برای خوانواده عروس میمونه&n ...

خب آسون بگیر ک بتونه زودتر جورشون کنه، بگو تو خونه رو بگیر وسایل زندگی رو اصلیاشو بخر، من میام ساکن میشم کم کم بقیه شم بخریم

!WTF : Wow That's Fantastic
خب آسون بگیر ک بتونه زودتر جورشون کنه، بگو تو خونه رو بگیر وسایل زندگی رو اصلیاشو بخر، من میام ساکن ...

شوهر من عشقه عشق ده سال اختاف سنی داریم خیلی دوسش دارم خیلی دوسم داره بابا همه چیو بش میگم میگم عشقم همه چی خوب میش خیلی بام روراسته منم باش روراستم مامانم میگ چرا باش رو راستی 

شوهرم میگ باید کاری کنم ک مامانت حسرت زندیگتو بخوره اخ فامیلای بابا و مامانم با ازدواج ما مخالف بود میگ ماری میکنم ک فامیلات دهن باز بمونن 

بهدا ماما حسودی شوهرم میکنه ک انقدر دوسم داره

میگه ازدواج کن راحت شم  بهم میگه ج.ن.د.ه میگه کسی نمیگیرتت

مامان من ک میگ اگ ج ن ده نبودی دلت شوهر نمیخاست شوهر نمیکردی میگ میری باز میای جلو چشام منم گفتم ایشالله منو نبینی منو

باز خداروشکر شوهر خوبی داری

شوهرم خیلییییییییییی خوبه خیلی نمیزاره هیچ کس تو‌کارم دخالت کنه ب من زبون درازی کنه هیچ کس حتی خانوادش در حالیک خانوادش خیلی خوبن همشون از اون یکی خوبتر هم خاهراش و برادراش هم‌مادر پدرش

مامان من ک میگ اگ ج ن ده نبودی دلت شوهر نمیخاست شوهر نمیکردی میگ میری باز میای جلو چشام منم گفتم ایش ...

باز خوبه شوهرت هست .من چی که بدبختم هیچکسم ندارم

اگه میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین  ممنونم . یا مهدی ادرکنی (عج)