2777
2789
عنوان

دلم برای دختر خاهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 60 پست
با خونواده شوهرش یا دوستای شوهرش میشین میگن میخندن نصف شبی ۱۱ب بعد میرن مهمونی کلا ی جورین

این که خیلی بده . اگر میتونید بگید شبایی که میخوان برن بچه رو بزارن پیش شما 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
واقعا حرفتون درسته..الان متوجه نميشن وقتي بچه بخواد بره مدرسه متوجه مشكلات ميشن..منم دخترم سه سالشه ...

منم‌همینم‌میگم برای سلامتیش خوب نیس اون نمیفهمه پدر مادرش چی

قوی باش،بجنگ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم‌چرا خدا به یه سریا بچه میده.

واقعا منم حکمتشو نمیفهمم

خواهر من طفلکی بچه نداره. اون وقت یکی از فامیلا با یه پسره فرار کرد اومد یدونم بچه اورد ولش کرد رفت!

خواهرم اون روزی میگفت خدایا چی میشد این بچه رو میدادی به من؟ مثل گل بزرگش میکردم

خیلی دلم سوخت

معلومه وقتی هر شب تا 5 بیداره فرداش ضعف خواب داره و اون بچه میخاد پاشه صبحونه بخوره بازی کنه یا تا لنگ ظهر خوابه یا بیدار شه چون خواهدت کمبود خواب داره داد و بد اخلاقی داره باهاش 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
این که خیلی بده . اگر میتونید بگید شبایی که میخوان برن بچه رو بزارن پیش شما 

قبول نمیکنن میگن بیاد با بچه های اونا بازی کنه بچمون جایی نمیره اخه گفتم نصف شبی ؟تو روز ب فکر این حرفا باشید

قوی باش،بجنگ..
معلومه وقتی هر شب تا 5 بیداره فرداش ضعف خواب داره و اون بچه میخاد پاشه صبحونه بخوره بازی کنه یا تا ل ...

اصلا سبک زندگیشون دوست ندارم بقول شما ۱۲ یا ۲ بیدار میشن ۴ نهار میخورن شام ۱۱ بعدش بشینن تا ۵ خیلی بده واقعا

قوی باش،بجنگ..

بدترین سبک زندگیه یه دوست داشتم همین مدلی تا ظهر خواب بودن از اونور تا اذون صبح بیدار هورمون رشدتو همون ساعتای ۱۰به بعد فعال میشه بعضی وقتا میگفت ما یه وعده فقط غذا میخوریم 

دلم برا بچه سوخت چه پدرو مادری نادونی داره 

این بچه فردا به بلوغ زودرس میرسه هزارتا مشکل به خاطر دیر خوابیدن پیدا میکنه تو رشدش دچار مشکل میشه هورموناش بهم میریزه من خودم اینا رو خوندم که ميگما بچه باید سر ساعت 10 شب بخوابه از اونور صبح ساعت 8 بیدار شه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
دلم برا بچه سوخت چه پدرو مادری نادونی داره  این بچه فردا به بلوغ زودرس میرسه هزارتا مشکل به خا ...

من بچه ام هفت ماهشه اتومات همین مدلیه نه و ده دیگ خوابه کله صبم پامیشه صدا در میاره و از نرده های تخت میگیره میره بالا نمیزاره منم خوابم کامل بشه