2777
2789
عنوان

دلم برای دختر خاهرم میسوزه

900 بازدید | 60 پست

شبا تا۵ میشینن بچه هم میشنه کلا عادت کرده همش ۳ سالشه بچه باید ۱۰ خاب باشه ب خاهرم گفتم بچه رو بخابون خودتون بشینین میگ بابا بیخیال بزار عادت کنه مث خودمون🤐 تازه داد میزنه رو سرش  وقتی خودش حالش خوب باشه باهاش خوبه  الان دخترش تا بیدار میشه میلرزه استرسی شده خاله بمیرع برات😒من بچه داشته باشم ساعت ب ساعتش رو برنامه ریزیه. با داد و بیداد هم تربیتش نمیکنم‌ 

قوی باش،بجنگ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم برا خواهر زادم تنگه  امروز شوهرام دادو بیداد کرد  خواهر زادم پیشم بود  رفت بیرون من فک کردم رفته خونشون  بعد دیدم دم در نشسته بعد نیم ساعت کوچولو عه ها دلم گرفت اجیمن  خیلی بد باهان برخورد کرد

خب اگر میتونی بیارش پیش خودت یکم عادتش بده

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نمیگم‌کار خواهرت درسته ولی هیچ وقت قضاوت نکنیم .شاید خواهرت هم آرامشی رو که یه مادر لازم داره رو نداره که انتقال بده .

خدا بهش صبر بده و آرامش.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

واقعا حرفتون درسته..الان متوجه نميشن وقتي بچه بخواد بره مدرسه متوجه مشكلات ميشن..منم دخترم سه سالشه از الان عادتش دادم زود بخوابه و زود بيدار بشه كه دو روز ديگه واسه مدرسه رفتن مشكل نداشته باشه..در ضمن روي هوش و تمركز بچه هم خيلي تأثير بدي داره دير خوابيدن

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

کاش خدا به همه بچه نده خیلیا لیاقتشو ندارن این کامنتارو به خاهر جاهلت نشون بده...بگو خیلی نفهمی

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒