2777
2789
عنوان

تخریب روحیه تا چه حد اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 54 پست
[QUOTE=203592039]ولی هی پشت هم گرفتم بیشتریاش ٣١ تا ٣٥میزد 😞[/QUOTE من نورشو درست کردم تو محدوده ی ...

عزیزم شما راهکاری نداری واس خشکی لب

لبام همش خشک میشه میترکع😕😕😕

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته همین دیروز بود میرفتیم مدرسه 😢

فدای سرت که ۳۰ سالت شد 😍منم ۳۳ هستم هرکی میبینه میگه کمتری .از بس که شنگولم . تازه دارم کلاس موسیقی میرم . خوش باش . از زندگیت لدت ببر دختر خوب . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
فدای سرت که ۳۰ سالت شد 😍منم ۳۳ هستم هرکی میبینه میگه کمتری .از بس که شنگولم . تازه دارم کلاس موسیقی ...

من ٢٦ سالمه ولی پوستم خیلییییی لک داره 😟😟😟  

عزیزم شما راهکاری نداری واس خشکی لب لبام همش خشک میشه میترکع😕😕😕

همسرم چند سال همین مشکلو داشت. احتمالا آب کم میخورین. مشکل ایشون با یه پماد ویتامین دی ساده حل  شد

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
من ٢٦ سالمه ولی پوستم خیلییییی لک داره 😟😟😟  

یه جور گفتی فکر کردم بحران ۳۰ گرفتت . 🤨مشکل پوستت با دکتر و دارو حل میشه که . حالا یه چیزی میگم خیلی از خودش تعریف میکنه باباجان من خودم تو سی سالگی پوستم جوش داشت رفتم دکتر فهمیدم هورمونیه حلش کردم اوکی شد

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
همسرم چند سال همین مشکلو داشت. احتمالا آب کم میخورین. مشکل ایشون با یه پماد ویتامین دی ساده حل  ...

اره اب نمیخورم زیاد ممنون عزیزم باید بگیرم😃

یه جور گفتی فکر کردم بحران ۳۰ گرفتت . 🤨مشکل پوستت با دکتر و دارو حل میشه که . حالا یه چیزی میگم خیل ...

منم رفتم دکتر میره باز برمیگرده کک و مکه باید مدام برم پاکسازی هزینش خیلی بالاست 

عه هم سنیم😍 من خال دارم که نوعش ماده ست و لیزر کنم دوباره رشد میکنه🤦‍♀️

😍😍😍

برامنم همینه دیگگگ  دکتر گفته اصلا تو افتاب نرم 

منم رفتم دکتر میره باز برمیگرده کک و مکه باید مدام برم پاکسازی هزینش خیلی بالاست 

فدای سرت . خودت رو دوست داشته باش . مگه هممون بی عیب و نقسیم ؟