2777
2789
عنوان

کسی آمپول hmg و 2 تا hcg زده

| مشاهده متن کامل بحث + 29455 بازدید | 60 پست
شما علایم نداری؟ من درد سینه ، یک کم سر درد و گاهی تیر کشیدن زیر دل دارم.

من خیلی گرسنم میشه خیلی خیلی. مثلا 2 ظهر غذا خوردم باز 4 همچین گرسنم میشه باز 6 غروب اینجوری گرسنم میشه. البته امروز غذا نخوردم همشو خواب بودم بیدارم ک شدم پفک و آلوچه و این جور چیزا. امروز غذا نخوردم. همش خوابم میاد دوست دارم بخوابم همش. تخمدان چپ و راستم تیر می کشه یک بار راست یک بار چپ البته تخمدان راستم کیست داره در اثر آمپول. همش فک می کنم پری اومد. امروز کلا اوکی بودم درد پری ام نگرفتم تیر کشیدن تخمدان نداشتم

البته کلا خوابم بودم. شایدم اینا عوارض امپول باشه. می دونی دوماه پشت هم 30 روز پری شدم باز 35 روزه دوباره پشت هم دوماه 30 روز پری شدم این ماه رو نمی دونم باز 35 می خواد بشه یا همون 30 رو ادامه میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته کلا خوابم بودم. شایدم اینا عوارض امپول باشه. می دونی دوماه پشت هم 30 روز پری شدم باز 35 روزه د ...

سلام شما با دارید؟ 

من تنبلی تخمدان دارم الان مخام ب مدت 2ماه گرمی بخورم 

از روز 3پریود لتروزول خوردم دوتا روزی 

و روز 12_13 پریودی برم سونو ببینم فولیکول دارم یا نه دوماه لتروزول بخورم ولی اقدام نکنم  مشکلی پیش نیاد ماه 3اقدام کنم

از نزدیکی تون چقدر می گذره؟ حدود 2-3 هفته طول می کشه لقاح از لوله ها به رحم برسه و وقتی به رحم برسه ...

نه عزیزم دو‌ یه هفته نیست.سه الی چهار روز طول می‌کشه تا جنین به رحم برسه و لانه گزینی کنه.تست خون هم سه چهار روز قبل از موعد پریودی قابل بررسی هست یعنی شما موعد پریودیتون هم تست خون بدین نتیجه درست درمیاد 

من کل۱۶تاعضلانی زدم استخون درددارم میتونه ازامپولاباشه؟

16 تا آمپول HCG زدی؟؟؟

من بعد از آمپول های HCG  و HMG دچار علایم خاصی شدم انگار سرماخوردم بیحالی و یه کوچولو بدن درد و گاهی هم فکر می کردم تب دارم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
نه امپول hcg یه دونه اخرسربودفقط درطول ده روز۱۵تاhmg وگونال بودبوداسمش یادم نیست

خب خیلی آمپول هورمونی زدی

احتمالش هست بدن درد برای این باشه

از این آمپول ها و قرص های هورمونی هیچ چیزی بعید نیس

بازم زنگ بزن مطب دکترت و به منشی بگو بعد آمپول ها بدن درد گرفتم 

انشالله باردار میشی این دردها رو یادت میره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...