شما علایم نداری؟ من درد سینه ، یک کم سر درد و گاهی تیر کشیدن زیر دل دارم.
من خیلی گرسنم میشه خیلی خیلی. مثلا 2 ظهر غذا خوردم باز 4 همچین گرسنم میشه باز 6 غروب اینجوری گرسنم میشه. البته امروز غذا نخوردم همشو خواب بودم بیدارم ک شدم پفک و آلوچه و این جور چیزا. امروز غذا نخوردم. همش خوابم میاد دوست دارم بخوابم همش. تخمدان چپ و راستم تیر می کشه یک بار راست یک بار چپ البته تخمدان راستم کیست داره در اثر آمپول. همش فک می کنم پری اومد. امروز کلا اوکی بودم درد پری ام نگرفتم تیر کشیدن تخمدان نداشتم
البته کلا خوابم بودم. شایدم اینا عوارض امپول باشه. می دونی دوماه پشت هم 30 روز پری شدم باز 35 روزه دوباره پشت هم دوماه 30 روز پری شدم این ماه رو نمی دونم باز 35 می خواد بشه یا همون 30 رو ادامه میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نزدیکی تون چقدر می گذره؟ حدود 2-3 هفته طول می کشه لقاح از لوله ها به رحم برسه و وقتی به رحم برسه ...
نه عزیزم دو یه هفته نیست.سه الی چهار روز طول میکشه تا جنین به رحم برسه و لانه گزینی کنه.تست خون هم سه چهار روز قبل از موعد پریودی قابل بررسی هست یعنی شما موعد پریودیتون هم تست خون بدین نتیجه درست درمیاد