2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم ببره😑

420 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها عاقا یکی به من ی راهکاری بده شبا بخوابم 

الان ساعت ۶ و نیم صبحه هنوز خوابم نمیره تا میام بخوابم فکرو خیال نمیزاره همش تو فکرم استرس دارم و به شدت به گوشی وابستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مشکل خوابت، بنظر من وقتی ادم خیلی خسته میشه در طول روز و حسابی تلاش میکنه، ناخودااگاه تا میره توی رختخوابش، بیهوش میشه

یعنی روزی که اینحوری باشی مائده، یعنی اون روز بهترین روز عمرت بوده و مثمرثمر ترین ادم روی زمین بودی تو...

ولی وقتی خسته نشدی و رفتی تو رختخواب، و باگوشی بازی میکنی و هنوزم خوابت نمیزه، یعنی هنوز خسته نیست

سعی کن نیم ساعت قبل خواب یه لیوان شیر بخوری

شیر ارامش میده

بعدم به هیچ عنوان گوشیتو توی تختت نبر و قبل خواب گوشی بازی نکن، چون نور گوشی خودش باعث میشه خواب از چشم ادم بپره و بدتر بی خوابی میاره

ذهن رو فعال میکنه

و سعی کن چندصفحه کتاب غیردرسی بخونی و خودتو مشغول کنی

هم کتاب غیردرسی حالت رو عوش میکنه از اون همه درس، هم اینکه یهو میبینی ۲ صفحه خوندی، خوابت برده😅

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
برای مشکل خوابت، بنظر من وقتی ادم خیلی خسته میشه در طول روز و حسابی تلاش میکنه، ناخودااگاه تا میره ت ...

توصیه مشاورم این بود 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

گوشیتو بزار کنار قشنگ خوابت میبره 

نور گوشی یه اشعه ای داره باعث میشه خواب از سرت بپره میگن حداقل از چند ساعت قبل خواب کلا سمت گوشی نرید ک مانع از خوابیدن نشه  

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

تا زمانی که ذهنت درگیره خواب درستی نداری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

گوشی قبل خواب دست نگیر . کتاب بخون . باور کن کار کنی خسته بشی هم خوابت میبره . عصرم  نخواب . من دیشی ساعت ۱ خوابیدم . چون سرکار بودم عصرش . از حستگی بیهوش شدم ساعت ۱ دیگه . و گرنه روزی که سرکار نیستم و خسته نمیشم اونقدر تا صبح بیدارم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...