2777
2789
عنوان

خانومای متاهل مستقلی که درآمدتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 141 پست

ممنون از توصیه هات 😐😐

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت در صورتی میشه خرجا مشترک باشه که طبق این قوانین نباشه، اگر اساس این قوانین باشن پس خرج کلا با مرده.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

اصلشم اینجوریه و مرد هم الویت زنش باید باشه نه بقیه اتفاقا همسرم به چیزو همیشه میگه میگه خواهر ب ...

نه از نظر من اولویت توی زندگی باید حقیقت و اخلاقیات باشه نه اینکه بی قید و شرط و تحت هر شرایطی پشت شوهرت باشی، خیلی از خانما اینجورین

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

چون یه زمانی منم خیلی بهش پول میدادم و باعث می‌شد شوهرم تنبل بشه. الان که یه مدته فهمیدم کارم اشتباه ...

منم حرف شما رو قبول دارم منظور من از امضام همینه. درصد زیادی از آقایون حریص میشن. من میگم یا پولتون رو وسط زندگی مشترک نیارید یا میارید دیگه منت نذارید. 

این وسط هم یکی مثل همسر اون کاربر پیدا میشه بدون اینکه چیزی بگه به نامش میزنه چون قدر دان هستش و می‌دونه طرف مقابلش چیکار کرده واسه زندگی. 

واسه همین میگم زندگی مشترک یه جورایی شانسه همش

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

مگه زندگی میدان جنگه که چرتکه بندازیم مگه ادم برای پول شوهرش ازدواج میکنه؟

دقيقا 

اين جور افكار فقط سم زندگي هست

و البته پس انداز براي زن شاغل شرط عقله اما نه تبديل زندگي به جنگ

خدایا مرا آن ده که آن به   
چون یه زمانی منم خیلی بهش پول میدادم و باعث می‌شد شوهرم تنبل بشه. الان که یه مدته فهمیدم کارم اشتباه ...

معماری خوندید؟

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

تو نی نی سایت همه ماشالله دانا هستن و همدیگر رو راهنمایی میکنن ولی تو زندگی خودشون موندن 

دلیلش اینه یه نسخه برای همه کاربرد نداره 

هرکس باید سرنخ زندگی خودشو پیدا کنه 

بعدشم عمر دست خداست ... معلوم نیس کی زودتر بمیره 

البته تقصیر شرایط اقتصادی و چصان فیسان اینیستا هس که مردم همش درگیر دو دو تا چهارتا هستن وگرنه این قانون از اول بوده 

انشالله همه عاقبت بخیر بشیم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عزیزم شما درست میگی خب ولی وقتی من میبینم همسرم تمام درآمدش که بالا هم هست در جهت رفاه و خورد و خورا ...

ایشون فقط وظیفشونو دارن به درستی انجام میدن. لطف در حقت نکرده که میخوای با پول خودت جبران کنی براش. عذاب وجدان هم نداشته باش. تو هم در مقابل، بچه به دنیا آوردی، از شیره وجودت دادی به بچه. از سلامت استخوان هات و سلامت روانت گذشتی بخاطر بچه. کلی کار خونه انجام میدی هرروز غذا میپزی هرروز توی خونه کار میکنی بهش عشق و محبت میدی به بچه تربیت یاد میدی. مگه این چیزا رو با پول میشه مقایسه کرد؟ تو هم اینهمه کار انجام دادی و میدی. دیگه لازم نیست پول هم بدی در کنارش. راحت زندگیتو بکن و همین مدلی ادامه بده با خیال راحت. 

دقيقا اين جور افكار فقط سم زندگي هستو البته پس انداز براي زن شاغل شرط عقله اما نه تبديل زندگي به جنگ

خب منم همینو میگم پیاده کردن اینجور افکار توی زندگی جز تلخی هیچی نداره ... شاید شوهر هاشون ادم های بدیه والا شوهر من اصلا به در امد من کاری نداره کاریم برای زندگی میکنم خودم انجام میدم خب چه اشکالی داره

تو این مملکت هیچ قانونی نیست که به نفع خانوم ها باشه واسه همین من ترجیح میدم زمانی که شوهر آینده ام اونی نبود که فکر میکردم حداقل یه پشتوانه ی مالی داشته باشم. چقدر خانم های اینجا رو میبینیم که بخاطر اینکه پشتوانه ی مالی ندارن با همسرهایی که هر بلایی دلشون میخواد سرشون میارن موندن.

مسئله قانونه خواهر، فقط به شعور و عرضه ی شوهر نیست

قطعا شوهری‌ک‌عرضه و‌شعور داشته باشه میدونه همه چی باید بینشون‌ برابر باشه چیزی‌میخرن ب اسم‌جفتشون ‌باشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤