2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم داره هفت سالشه

عزیزم  قبل  از هر چیز  دعا میکنم  زودتر  خوب  بشه  میشه علائمش بگی   و اینکه  چ  داروهایی دکتر داد  به  بچه من  شربت آزیترو مایسین  و استامینوفن  داد

من دخترم سه سالشه روز پنجم خودم ازم کروناگرفت امروز روز 14هست 

اول تب کرد و ابریزش بینی دلشت بردمش دکتر تشخیص خس خس سینه داد دارو داد گفت اگر سرفه و خس خس بیشتر شد بیارش اسپری و دارو بنویسم که خداراشکر به اون مرحله نرسید 

بچه من یه سال و نیمه ست هفت هشت روزه علایم داره 😭😭😭😭😭 تنگی نفس که دکترای خر نمیفهمن بخاطر الرژی ...

وای  عزیزم  شفای عاجل از خدا  براش میخوام  علائمش  چیه دقیقا

عزیزم  قبل  از هر چیز  دعا میکنم  زودتر  خوب  بشه  میشه علائمش بگ ...

تب و لرزش شدید 

بدن درد 

الان هم از خواب بیدار شده گریه می‌کنه میگه سرم درد می‌کنه والا دکتر نبردیمش پرستار خصوصی اومد سر زد بهش چون مامانم اینا کرونا دارن به اونا سر میزنم شربت داد بش

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
من دخترم سه سالشه روز پنجم خودم ازم کروناگرفت امروز روز 14هست  اول تب کرد و ابریزش بینی دلشت ب ...

خدا رو شکر  عزیزم  که  سبک  گرفتش،  پسرم  فقط تب داره  و سرفه های کوچولو  کوتاه  خشک  ولی یه بارم  بالا آورد  ولی نرفتم  تست ازش  بگیرن  

خدا رو شکر  عزیزم  که  سبک  گرفتش،  پسرم  فقط تب داره  و سرفه های ...

تست نمیخواد عزیزم وقتی علائم داره 

انشالله خوب میشه نگران نباش 

شربت اسماویت دکتر برا دخترم نوشت یه میشورت با دکترش بکن ببین اگر صلاح میدونه بخری