2777
2789
بله حنا گذاشتن به معنا شادی  مجلس هست

عجب کاش همنقدرم که ظاهرا پیرو امام حسین هستیم انسانیت ایشونم سرمشقمون بذاریم ی انسان کامل میشیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترحنات قشنگه 

لطفاتاپیکت روقفل کن تادعوانشده 

اینجاهمه جورآدمی باهمه جوراعتقادی داریم یکی به خداهم اعتمادنداره ویکی هم مذهبیه 

توماه محرم حنازدی اشکال نداره چون حضرت فاطمه هم دائم حنادستشون بوده ولی کاش الان اینجانمیذاشتی گلم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هیچی شما به همین راه که میری ادامه بده ببینم تهش چی میشه

من مثل بعضیا نیستم فقط تو محرم صفر یادم به امام حسین بیافته و ظاهرمو اصلاح کنم سعی کردم مثل امام حسین انسان باشم انسان زندگی کنم و دل نشکنم همینم برام باارزشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

شماهایک انقد متعصب هستینواس عاشورا واقعن چرا ریختین تو سایت الان شما باس مشغول باشین ب زدن خودتون .... یه عکس دست بود عجب گوهی خوردم والله فرق بین شماها با طالبای افغانستان چیه .... ادمو از دین زده میکنین با تند برخوردیاتون

یه عده به پویان مختاری و تتلو میگن مرتد...ولی همینا توی محرم نوحه خوندن ،توی پیجشون هیچ آهنگ و رقصی ...

حیف نمیشه بهتون جواب داد 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
استارترحنات قشنگه  لطفاتاپیکت روقفل کن تادعوانشده  اینجاهمه جورآدمی باهمه جوراعتقادی دار ...

عزیزم ،

اطلاعات اشتباه نده 

شما کدوم جا خوندی؟؟؟

درست شب قبل از تاسوعا برای حضرت علی اکبر و مابقی حنا بستن

به نشونه جوان و ناکام بوددنشون

اما الان؟؟؟رخت عزا کجا و حنا و شادی

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍

چرا همه دارن دعوا میکنن😐😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

فک کن دوستت عزیزش مرده شما آرایش کنی عکس بفرستی 

براش ،بعد توقع داشته باشی به به چه چه کنه

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍