الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی شما به همین راه که میری ادامه بده ببینم تهش چی میشه
من مثل بعضیا نیستم فقط تو محرم صفر یادم به امام حسین بیافته و ظاهرمو اصلاح کنم سعی کردم مثل امام حسین انسان باشم انسان زندگی کنم و دل نشکنم همینم برام باارزشه
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
شماهایک انقد متعصب هستینواس عاشورا واقعن چرا ریختین تو سایت الان شما باس مشغول باشین ب زدن خودتون .... یه عکس دست بود عجب گوهی خوردم والله فرق بین شماها با طالبای افغانستان چیه .... ادمو از دین زده میکنین با تند برخوردیاتون
یه عده به پویان مختاری و تتلو میگن مرتد...ولی همینا توی محرم نوحه خوندن ،توی پیجشون هیچ آهنگ و رقصی ...
حیف نمیشه بهتون جواب داد
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲