2777
2789

من دو سال پیش پریودیم ۱۵ روز عقب افتاد

آمپول پروژسترون زدم، بعد از پریود شدن حدود یک هفته کمر درد شدید داشتم و تقریبا استراحت مطلق بودم، یعنی نمیتونستم تکون بهورم

حالا امسال هم بارداری خارج رحم داشتم و بعد از کلی دوا درمون برای تنظیم سیکل کلی قرص پروژسترون مصرف کردم

تا امروز که تقریبا خونریزیم قطع شده، اما درد کمرم انقدر زیاده که باز دارم کلا از پا میفتم و استراحت مطلق میشم

البته من دیسک کمر هم دارم

کسی اینجوری بوده؟

اگر آره چیکار کرده بهتر بشه؟

اگه تهرانی یکی دو تا دکتر میگم مشکلتو بگو شاید مشکل لگنی داشته باشی مثلا چسبندگی یا اندومتریوز و ...

من مشکل چسبندگی داشتم و خارج رحمی شد و سقط کردم

معرفی کن ممنون میشم

گرچه پیش شکیبا خداداد رفتم و اون هم دکتر بسیار خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل چسبندگی داشتم و خارج رحمی شد و سقط کردم معرفی کن ممنون میشم گرچه پیش شکیبا خداداد رفتم و ا ...

عزیزم استاد این کارا دکترای دیگه هستن 

دکتر حسین اصف جاه 

دکتر زهرا عسگری 

اینا تخصص لاپاراسکوپی دارن و قشنگ بررسی میکنن

دکتر اشرف معینی هم تخصصش نازایی هست که لاپاراسکوپی انجام میدن ولی پیشرفته نیست و میتونن بررسی کنن مشکل چیه 

دکتر اصف جاه یه ذره پیدا کردنش سخته اگه خواستی بیا بهت بگم چطوری باید بری 

ولی پیش این دو تا دکتر هم بری میتونن تا حدودی تشخیص بدن به خصوص دکتر معینی 

چون تا جایی که اطلاع دارم دکتر معینی اینا تو بیمارستان خانومایی رو که خارج رحمی دارن عمل میکنن البته با همراهی دکتر عسگری و اساتید دیگه 

جفتشون استاد بیمارستان ارش هستن و مطب هم دارن 

عزیزم استاد این کارا دکترای دیگه هستن  دکتر حسین اصف جاه  دکتر زهرا عسگری  اینا تخ ...

ممنونم عزیزم

کدومشون بهتره

امروز رفتم پیش خداداد

فقط جواب ءزمو بهش نشون دادن و گفت که توده کوچک شده

بعد وقت حضوری برای شنبه سشم داد که اگر باز خواستم باردار شم بهنم بگه چیکار کنم

این دکترا که گفتی دقیقا چیکار میکنن؟

منو دیگه عمل نمیکنن

چون ختم بارداری شده و توده کوچیک شده

البته اینو دکتر خداداد گفت

ممنونم عزیزم کدومشون بهتره امروز رفتم پیش خداداد فقط جواب ءزمو بهش نشون دادن و گفت که توده کوچک ش ...

ممکنه ازمایش بدن یا ام ار ای 

یا مثلا دکترایی میشناسن که سونوهای مخصوص انجام میدن که ببینن چسبندگی داری یا نه 

مثلا پیش دکتر سعادت یا دکتر لیلا بیانی میفرستن سونوهای مخصوص 

فکر کنم چون مشکلت معلوم نیست و به نظرم خارج رحمی بوده بری پیش اشرف معینی بهتره چون کارش همین بارداری های خارج رحمی هست و بعد اینکه راهنمایی کنه چطور دوباره اقدام کنی و بررسی کنه 

دکتر عسگری هم خیلی عالیه ولی معمولا اون دیگه وقتی میرن پیشش که تشخیص داده شده و دکتر ازمایشای تکمیلی رو انجام میده و عملهای بزرگ مثل فیبروم و اندومتریوز رو انجام میده 

بعد یه پلن دیگه هم که هست اگه حضوری برات سخت بود دکتر ریحانه حسینی هم استاد بیمارستان ارش هست و اونم تشخیصاش خوبه و میتونی تو دکتر ساینا غیر حضوری باهاش ویزیت بشی ولی من اگه بودم احتمالا میرفتم پیش دکتر معینی 

البته از اونجایی که وسواسی ام اگه تشخیص بزرگتری میداد دکتر بازم با یکی دو تا دکتر خوب دیگه هم مشورت میکردم حالا تو هم پیگیری کن اگه بازم راهنمایی خواستی حتما سوالی داشتی در خدمتت هستم 

ممکنه ازمایش بدن یا ام ار ای  یا مثلا دکترایی میشناسن که سونوهای مخصوص انجام میدن که ببینن چسب ...

ممنون عزیزم

حتما میرم

با این توصیقا پیش دکتر معینی برم فکر کنم بهتره

اسم کاملشون چیه؟

مطبشون کجاست؟

ممنون عزیزم حتما میرم با این توصیقا پیش دکتر معینی برم فکر کنم بهتره اسم کاملشون چیه؟ مطبشون کجا ...

خواهش میکنم 

دکتر اشرف معینی 

راستش مطب اصلیش تو خیابون ولیعصر هست و نمیدونم وقت دهیش چطوریه توضیحات مطب و شماره هاش تو سایتا هست 

ولی تو خیلی بیمارستانا میره مثلا اگه اشتباه نکنم بیمارستان عرفان و اتیه و بهمن و چند جا دیگه نمیدونم اینجاها کلینیک هست که بیمارارو ویزیت کنه 

بیمارستان ارش هم هست که اونجا فقط بخش نازایی هستن و گروهی کار ای وی اف انجام میدن