2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

367 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم من عاشق شدم عاشق یه پسر مذهبی که بدجور هم عاشق شدم نمیدونم چرا اصلا میخوام باهاش ارتباط برقرار کنم به بهانه های مختلف اصلا نمیتونم چون مستقیم اصلا نمیتونم حرف بزنم باهاش چون وقتی صحبت میکنه اصلا نگاه نمیکنه بهت ولی خودم اصلا تو این فازا نیستم چیکار کنم به نظرتون که عاشقم شه همسن خودمه فکر کنم فقط صبح ها میبینمش و داخل مسجد میره تو راه کمکم کنین

ای شیطون

تو هیئت محلتون دیدیش؟  

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

مث ریحانه پارسا هی جلوش سبز شو

"ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی"   "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین!   =/                                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅مهربون باش پسرای مذهبی از مهربونا خوششون میاد 

شايد بگن به پوششت دقت کن یا مذهبي باش ولی ربطی نداره عاشق پوششت نمیشه عاشق اخلاقت سعی کن بشه

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
پوشش یعنی میگی اصلا مهم نیست ؟

اصلا که نمیشه گفت ولی اخلاق از پوشش مهم تره...

عاشق اخلاقت شه با پوششت کاری نداره

ولی رعایت کنی هم یه امتیاز بیشتره

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
اره نزدیکه بهم ولی یه جا نیستیم

پسرای مذهبی برخلاف ظاهرشون ک تو دل برو و محجوب ان ، اخلاقشون عین سگه

تجربشو داشتم ک میگم

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
پسرای مذهبی برخلاف ظاهرشون ک تو دل برو و محجوب ان ، اخلاقشون عین سگه تجربشو داشتم ک میگم

یعنی چجوری میشه توضیخ بدی اخه چهره خیلی ماهی داره اصلا انگار آزارش به مورچه هم نمیرسه