2777
2789

تنگی نفس و تب داره. بدن دردش قابل کنترله. ینی زده ب ریه هاش؟ چیکارکنم؟

ببخشید اگه دیر جواب دادم بچه کوچیک دارم نمیرسم. ولی همه رو میخونم. مرسی

دلم برات تنگ شده بابا🖤

تنگی نفس باید بری دکتر سی اسکن بگیره برای ریه اصلا هم پشت گوش ننداز که هرچی زودتر بری بهتره 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کرونارو با داروهای سرماخوردگی کنترل کردم فقط و فقط میوه و ابمیوه میخوردم عسل و ابلیمو زیاد میخوردم اب نمک قرقره میکردم مایعات گرم خیلی میخوردم و ویتامین cو مولتی ویتامین خداروشکر خوب شدیم نزدیک ۴ هفتس 

ببرید سیتی اسکن از ریش عکس بگیرید اگه ریشو درگیر کرده باشه بیمارستان بستریش میکنن به صورت موقت که اصطلاحا سرپایی میگن بهش وقتی بستری شه حالش زود خوب میشه

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی

مامان منم کرونا گرفت ولی علاعم نداشت فقط تستش مثبت شده بود هیچی دیگه قرنطینه شد داروهاشم خورد فقط یه زره گلوش می‌سوخت که اونم به. دوفته خوب شد عزیزم اصلا نگران نباش دوهفته طول درمان داره بعدش خوب میشه 😘 سعی کن سیستم ایمنی خودتون رو بالا ببرید با میوه و سبزیجات و مخصوصا آب هویج خیلی خوبه ☺️

مامان منم کرونا گرفت ولی علاعم نداشت فقط تستش مثبت شده بود هیچی دیگه قرنطینه شد داروهاشم خورد فقط یه ...

دائم داریم آبمیوه و دمنوش و ایمونس و ویتامین سی و اینجور چیزا میخوریم. امروز روز دومشه. میگه موقع فعالیت نفس کم میارم. برا همین نگرانم فقط

دلم برات تنگ شده بابا🖤