زری_مین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 751 عنوان وااااای...خداااایایایایایاا..کمکک😤 78 بازدید | 7 پست ایییش باید اینطوری عنوان زد که بیاد؟؟؟ی سر به پست قبلی بدبختم بزنید..کمک می خوادا😐 می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣 1400/05/25 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_حسن_رووحانی عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 460 ایییییییییییییییییش این چیپ بازیا چیه یاد گرفتین "ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی" "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم" ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین! =/
زری_مین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 751 😐 میدونم عنوان بشدت چرتی بود اما کمک می خوام😐😑 می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
ordibeheshtiiiii عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 5810 میدونم عنوان بشدت چرتی بود اما کمک می خوام😐😑 فک کردم یه لحظه چی شده 😐😂
زری_مین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 751 ایییییییییییییییییش این چیپ بازیا چیه یاد گرفتین خب شما رو اعصاب بازی در میارید...خب یکم ب ادم کمک کنید..همش تو تا پیکای مادر شوهرم پلاسین😐😐 می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
دختر_حسن_رووحانی عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 460 خب شما رو اعصاب بازی در میارید...خب یکم ب ادم کمک کنید..همش تو تا پیکای مادر شوهرم پلاسین😐😐 اقا پلاسیننن یعنی چی میریم سررررررر میزنیم "ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی" "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم" ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین! =/