2777
2789
منم چندبار خواب بازیکنارو دیدم  بس که توی فکر پرسپولیس و قرارداد بازیکنام  کی میره کی می ...

پریشبب هم خواب دیدم بچه ها پرسپولیس رفتن طلبشونو از محمد مادری (کلوچه🤣)بگیرن ک نادری گفتشون من با شما قرارداد نمیبندمااااا ، بچه‌ها پرسپولیس هم گفتنش اومدیم طلب بگیریم ن اینکه ببریمت ن اینکه خیلی خوبی 🤣🤣😐بعد اونم اومده فرار کنه بعد پلیس گرفتش۲۰ تا حبس دادن بش🤣😐نمیدونم چرا این خوابم دیدم  

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
ماشاالله تا یه سال بعدم خواب دیدی.عجب پیشرفتی داشتی توی خواب یه هفته ای عقد کردی و عروسی بعدم یه سال ...

🤣🤣🤣تازه بیدارم کردن وگ ن معلوم نی تا کجاش میرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣تازه بیدارم کردن وگ ن معلوم نی تا کجاش میرفتم 

حتما بچهاتم ازدواج می کردن و پیر شده بودین و نوه هم داشتین.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش غم مهمان همیشگی من نبود،کاش زندگیم  فقط با خیالت طی نمیشد
داشتم با تل حرف میزدم 🤣😐همزمان میگفتم و می‌نوشتم برا این بعد بعد نوشتم 

خب خوابتم خیلی عالی بوددددددانشالله به پای هم پیر شید♥️🤩

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
اخه داشتم با تل حرف میزدم بعد همزمان میگفتم و می‌نوشتم  شما به بزرگی خودت ببخش 😊

خواهش میکنم نه بابا گفتم منظورم یعنی هول نوشتی همش بعد بعد کردی انشالله خوابت درست در بیاد

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
خواهش میکنم نه بابا گفتم منظورم یعنی هول نوشتی همش بعد بعد کردی انشالله خوابت درست در بیاد

ان شاء الله 😍🤣😐نمی‌خوام من با امید خیلی اختلاف سنی دارم 😐

پریشبب هم خواب دیدم بچه ها پرسپولیس رفتن طلبشونو از محمد مادری (کلوچه🤣)بگیرن ک نادری گفتشون من با ش ...

وای😂😂😂😂😂

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️