2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد خو دیگ عروسی تموم شد بعد خو هیچی دیگ نخود نخود هرکه زود خانه خود یک سال بعد خو من بچه دار شدم بچ ...

سلام عزیزم🖐️

چه خواب باحالی دیدی😅😂 

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

سلام عزیزم🖐️ چه خواب باحالی دیدی😅😂 

میدونی چ قد تو ذوقم خورد 🥲وقتی اومدم اینجا و تعریف کردم حتی یکی از کاربرا نموند بخونه؟🙂

ههی

قوربونت🤣🤣

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
دیشب خواب دیدم ، امید عالیشاه رو دیدم اومده خاستگاریم بعد جواب مثبت دادم بعد فرداش عقد کردیم بعد تو ...

خب🤣🤣🤣🤣

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
دیشب خواب دیدم ، امید عالیشاه رو دیدم اومده خاستگاریم بعد جواب مثبت دادم بعد فرداش عقد کردیم بعد تو ...

چقدر بعدددددددد😂😂😂😂😂

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

ماشاالله تا یه سال بعدم خواب دیدی.عجب پیشرفتی داشتی توی خواب یه هفته ای عقد کردی و عروسی بعدم یه سال بعدم خواب دیده که بچه دار هم شده.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش غم مهمان همیشگی من نبود،کاش زندگیم  فقط با خیالت طی نمیشد