2777
2789

باخودم گفتم عمل کردم دیگ ارایش نمیکنم فک میکردم خیلی خوشکل میشم نیازی ب ارایش نیس اما احساس میکنم هیچ تغییری نکردم بعضیا میگن خیلی عوض شدی بعضیا میگن ن هیچ تغییری نکردی کلا هرکاری میکنم احساس میکنم تغییر نمیکنم خط چشم تتو کردم احساس کردم تغییر نکردم ابروهاموتتوکردم همینطور رژلبم تتو کردم رنگ نگرفت دیگ نرفتم فقط دور لبام مث خط لب رنگ گرفته الان میخوام برم لبامم درست کنم 

بینی تا جا بیوفته طول می‌کشه حدود یک و نیم سال

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من استخونی یعنی طول میکشه تا یک سال

آره

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
دخترعمه من عمل کرد تغییری نکرد همونجور پهن فقط سرش رف بالا

ن من قبل عمل بینیم خوب بود کوچیک بود فقط ی قوز کوچیک داشت ازنیمرخ دوسش نداشتم‌الان ی قوس ملایم‌بهش دادم و قوزو برداشته 

شما عمل کردی سوال ذاشتم

ن عزیزم شنیدم و دیدم در اطرافیان

اسی  گفتی چ مدلی میخای ب دکترت

من خودم فانتزی میخواسم گفت ن ب صورتت نمیاد چشات درشته صورتت درشته بینیت کوچیک بشه اصن بهت نمیادپشیمون میشی الان همه نچرال عمل میکنن نیمه فانتزی برام عمل کرد