2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
ن عزیزم خودتو اذیت نکن برای نوشتن تمامی اسامی  فقط کسانی رو بنویس ک جدی باماهمراه هستن و هرروز ...

پس یکی دو روز صبر کنبد. قطعی شد. اسامی رو بهتون تحویل بدم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مامان محدثه هستید. به یادش بودم. منتهی اسمتون یادم نمی اومد. احوالش خوبه؟ ان شاالله خدا معجزش ر ...

اره مهربونم دخترم اسمش حدیثه هستش🤭

ان شاءالله توکل برخدای مهربون 

اسمم زیبا بود

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
اره مهربونم دخترم اسمش حدیثه هستش🤭 ان شاءالله توکل برخدای مهربون  اسمم زیبا بود

وای ببخشید.‌من قبلا نماینده نبودم. حواس جمع تر بودم. ولی دعام به نیت دختر شما بود. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فدات بشم ممنون ک هستی

نشی خواهرم

ازالان منو دوستت فرض کن که محبتت به دلم افتاد❤

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
وای ببخشید.‌من قبلا نماینده نبودم. حواس جمع تر بودم. ولی دعام به نیت دختر شما بود. 

فدای توبشم من نازنینم خواهرم ممنون که منو تنها نمیزارید بااینهمه غصه

فدای توبشم من نازنینم خواهرم ممنون که منو تنها نمیزارید بااینهمه غصه

سلامت و پایدار باشید. 

سلامت و پایدار باشید. 

ممنون

وای قرارشد دیگه ازغم وغصه حرف نزنم چون سادات جان اینو به من گفته بودن انگارکوتاهی کردم

ببخشید سادات جان💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ممنون وای قرارشد دیگه ازغم وغصه حرف نزنم چون سادات جان اینو به من گفته بودن انگارکوتاهی کردم ببخشی ...

بله بخندید. حدیثه جان یه مامان پرانرژی و قوی میخواد.😊 بااجاز شبتون بخیر

بله بخندید. حدیثه جان یه مامان پرانرژی و قوی میخواد.😊 بااجاز شبتون بخیر

شب خوش عزیزم❤❤❤

عزیزم تو تاپیک منتظران ظهور حدیثها رو بخون و بنویس ب در یخچال اینجا بزن وحفظ کن عزیزم حدیثهای زیبا و ...

ممنون از اطلاعاتت💕😍

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
@ثنا3    عزیزمهربونم ازت ممنونم بابت جذب ی عضو جدید  احسنت بهت گل دل پاکم ❤❤❤

فدات فرشته جانم وظیفه بود انشاالله همیشه دراین راه ثابت قدم باشیم خواهرم💚❤💚

ممنون از اطلاعاتت💕😍

وظیفست عزیزم ، فقط بعد نماز صبح ک بیدارشدید اعمال انجام دادید عزیزم تو تاپیک (فقط ظهور امام زمانم )اعلام کن مثل بقیه دوستان 🙏❤🙏

@fa2021  

@sarina63  

@mina111111  

@مهساعشق  

سلام عزیزای دلم،امیدوارم که اسامیتون رو درست تگ کرده باشم، به جمع مهدویِ ما خیلی خوش اومدین، میزبان این جمع امام زمانمون هستن ان شاءالله خودشون توی این راه دستمون رو بگیرن، دوستان لینکی که میذارم تاپیک گزارش اعمال هستش،شرایط چله اینجا نوشته شده،مطالعه بفرمایید

فقط ظهور امام زمانم

بعد از مطالعه اگه باز هم دوست داشتین تو جمع ما بمونین و با ماهمراه باشین اینجا هرسوالی داشتین بپرسین،ان شاءالله دوستان هستن و بیشتر راهنماییتون میکنن.