anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13050 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10255 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 عزیزم عکس پروفایلم چجوری تغییر بدم عکس پروفایل شما سیو نمیشه سلام عزیزم ممنونم ک خودت پیگیر هستی 😍ببین گلم اول بزن رو عکس پروفایل من اومد ک برات رو صفحهبعد چندثانیه دستت رو نگهدار بعد چن تاگزینه برات میاد بزن بارگیری تصویر برات تو گالریت ذخیره میشه هممون همین کار رو انجام دادیم 😊 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 عزیزم عکس پروفایلم چجوری تغییر بدم عکس پروفایل شما سیو نمیشه احسنت عزیزمممم عکست درست شد 😍😍👏👏👏👏👏امضای منم کپی کن بذار قسمت امضای خودت دیگه تموم 😊 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
دلویننننن عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1665 احسنت عزیزمممم عکست درست شد 😍😍 👏👏👏👏👏 امضای منم کپی کن بذار قسمت امضای خودت دیگه تموم ... ببخشید امضا یادم رفت بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 ببخشید امضا یادم رفت اگه کپی شد ک چه بهتر اما اگه کپی نشد برات بنویسش عزیزم خیلی راحته پشت سرهم ، هم نوشتی اشکالی نداره فقط لطفا رنگش قرمز باشه بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 ببخشید امضا یادم رفت بابت امضا هم ازت ممنونم عزیزم 😍😍خییلی خوش اومدی ب جمعی ک توسط آقا امام زمان عج الله دعوت شدی 🤗ان شاءالله عضو ثابت گروهمون بشی 😊 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12488 ان شاءالله ک خیره عزیزم نگران نباش سلام عزیزم. شما از فریبا جان خبری ندارید هنوز؟ دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 سلام عزیزم. شما از فریبا جان خبری ندارید هنوز؟ سلام عزیزم نه ازش خبرندارم ولی خییلی توفکرش هستم خداکنه فقط سالم باشه ماههاست ک نیست بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12488 سلام عزیزم نه ازش خبرندارم ولی خییلی توفکرش هستم خداکنه فقط سالم باشه ماههاست ک نیست 😥😔 خدا پشت و پناهش دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)