2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10255 بازدید | 1567 پست
عزیزم عکس پروفایلم چجوری تغییر بدم عکس پروفایل شما سیو نمیشه

سلام عزیزم ممنونم ک خودت پیگیر هستی 😍

ببین گلم اول بزن رو عکس پروفایل من 

اومد ک برات رو صفحه

بعد چندثانیه دستت رو نگهدار 

بعد چن تاگزینه برات میاد بزن بارگیری تصویر 

برات تو گالریت ذخیره میشه 

هممون همین کار رو انجام دادیم 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم عکس پروفایلم چجوری تغییر بدم عکس پروفایل شما سیو نمیشه

احسنت عزیزمممم عکست درست شد 😍😍

👏👏👏👏👏

امضای منم کپی کن بذار قسمت امضای خودت 

دیگه تموم  😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت عزیزمممم عکست درست شد 😍😍 👏👏👏👏👏 امضای منم کپی کن بذار قسمت امضای خودت  دیگه تموم ...

ببخشید امضا یادم رفت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ببخشید امضا یادم رفت

اگه کپی شد ک چه بهتر اما اگه کپی نشد برات 

بنویسش عزیزم 

خیلی راحته 

پشت سرهم ، هم نوشتی اشکالی نداره 

فقط  لطفا رنگش قرمز باشه 

ببخشید امضا یادم رفت

بابت امضا هم ازت ممنونم عزیزم 😍😍

خییلی خوش اومدی ب جمعی ک توسط آقا امام زمان عج الله دعوت شدی 🤗

ان شاءالله عضو ثابت گروهمون بشی 😊

ان شاءالله ک خیره عزیزم  نگران نباش

سلام عزیزم. شما از فریبا جان خبری ندارید هنوز؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام عزیزم. شما از فریبا جان خبری ندارید هنوز؟

سلام عزیزم نه ازش خبرندارم ولی خییلی توفکرش هستم خداکنه فقط سالم باشه ماههاست ک نیست

سلام عزیزم نه ازش خبرندارم ولی خییلی توفکرش هستم خداکنه فقط سالم باشه ماههاست ک نیست

😥😔 خدا پشت و پناهش

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)