2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@parinnn     @گلابتوننن      سلام عزیزان شما دونفر فقط یک روز گزارش دا ...

سلام خواهری 

نه انصراف ندادم هرروزمی خونم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
@zahraiii70     @حاجیه     @leylaa132     @zibajooon   ...

سلام عزیزم خوبی

فرشته جان من چند نفری رو بنا به دستورات سادات جان دعوت کردم وعضوگروه شدن اعلام میکنم کیه 

توتاپیک های مذهبی پیام دعوت مینویسم اگه خواستن لینک میدم❤

همه اعمال انجام میشه شاید یادم بره لایکش ولی انجام وظیفه میشه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
@zahraiii70     @حاجیه     @leylaa132     @zibajooon   ...

سلام عزیزم رفتم نگاه کردم حدیث هارو لایک کردم ساعت وتاریخشو ببین🥰

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
@ماهیکس     سلام عزیزم به این جمع می پیوندین؟

سلام بله حتما😊🌸

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
عزیزم دوست خوبمون خانم فرشته m71ب جمعمون اضافه شدن من یسری توضیحات دادم لینک وارد نبودم بزارم گفتم ا ...

ممنونم زحمت کشیدید. اجرتون با امام زمان عج. چشم راهنمایی میکنم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم زحمت کشیدید. اجرتون با امام زمان عج.

ممنونم عزیزم خودشون لینک ودیدن 🙏💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بله صحیحه میتونن تیمم بدل از غسل انجام بدن

ممنون عزیزم جواب دادید.

@عطر_گل_یاس_سفید  

ممنون عزیزم جواب دادید. @عطر_گل_یاس_سفید    

خواهش میکنم عزیزم

انشاءالله که درست باشه 

سلام عزیزم خیلی لطف کردی  بله حتما دوست دارم شرکت کنم

عزیزم تو اون تاپیک گزارش روزانه میدیم وسوال وجوابی داریم تو این تاپیک میپرسیم ، عزیزم اونجا سوال پرسیدی جوابش اینه که امشب غسل توبه انجام بده وفردا بعد نماز صبح  اعمالی که تو قسمت تایپک که مال عطر نرجس هس انجام بده واونجا گزارش بده مثل بقیه دوستان عزیزم ، سوالی داری باز هم بپرس 💚🌺💚

فدااات    😍😍😍😘😘😘

سلام عزیزم

دوستمون گلعنبر عزیز توضیح دادن که میتونید تیمم بدل از غسل انجام بدین و شروع کنید😍

برای وضو هم تیمم کنید گلم

عزیزم تو اون تاپیک گزارش روزانه میدیم وسوال وجوابی داریم تو این تاپیک میپرسیم ، عزیزم اونجا سوال پرس ...

اها متوجه شدم ممنون

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
سلام. ممنون فرشته جون. انشا.. ک از همگیمون موردقبول درگاه حق باش.  منم ب چند نفری گفتم ولی هنو ...

سلام عزیزم، ان شاالله