2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
خیلی ممنون برای دعوتت گلم

فدااات    😍😍😍😘😘😘

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
سلام عزیزم، چشمتون پرنور جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. هر کدوم بتونیم یک نفر رو ...

سلام عزیزم انشااالله چشم خواهرم ، الهی سلامتی و ظهور آقاجانمون ب زودی الهی آمین💚🌺💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نازززززززززززنین   ‍  @dokhi75     @تیکه     @niiilooo & ...

سلام فرشته جان باعث و بانی این معجزه شیرین تویی قربونت برم❤❤❤❤الله من ۲ نفرو گفتم دادنامه گفتن میتونیم ولی دسترسی به اینترنت ندارن  ولی بازم چشم توی هرتاپیکی که رفتم پیشنهاد میدم به بچه ها❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نمیشه تیمم بدل از غسل انجام بدن؟

خودشون اگر تمایل داشته باشن. 

تیمم فکر کنم شرایط داره.‌ نگاه کنن اگر شرایطش هست انجام بدن. من به احکام دقیق وارد نیستم.

@گلعنبر   شما میدونید جواب این سوال رو؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام فرشته جان باعث و بانی این معجزه شیرین تویی قربونت برم❤❤❤❤الله من ۲ نفرو گفتم دادنامه گفتن میتون ...

سلام عزیزم، ممنون بابت زحمتی که کشیدید‌. مورد نداره. سادات خانم گفتن از اطرافیان خودمون یا اینجا هم میشه.

@فرشتهm71     ،،، @پیوندانسان  سلام عزیزانم ما اینجا یه جمع خیلی دوستانه داریم دور هم جمع شدیم برای سلامتی و ظهور هر چ زودتر آقا جانمان آقا صاحب الزمان زیارت عاشورا یکسری اعمال انجام میدیم و دعا میکنم اگه مایل هستین شرکت کنین عزیزم لینک و دراختیارتون بزاریم خوشحال میشیم از بودنتون 💚❤💚

@فرشتهm71       ،،، @پیوندانسان    سلام عزیزانم ما اینجا یه جمع ...

سلام عزیزم خیلی لطف کردی 

بله حتما دوست دارم شرکت کنم

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
سلام عزیزم خیلی لطف کردی  بله حتما دوست دارم شرکت کنم

عزیزم خیلی به جمع منتظران ظهور خوش اومدی انشاالله آقا جانمان دست گیرشما در دوجهان بشه خواهرم ، من لینک و وارد نیستم بزارم عزیزم صفحه قلب تو پست خواهرم که اسمشون ردمنا هس لینک هس نوشته منتظران ظهور بزنین روش وارد تاپیک بشین ، تموم شرایط اونجا گفته شد ، عکس و امضاتون و مثل ما درست کنین ، زیارت عاشورا و تسبیحات خانم‌فاطمه زهرا ع و ۱۱مرتبه سوره توحید خیلی اسونه عزیزم نیازی هم نیس از اول بخونی غسل توبه کنین و هم زمان با ما از ادامه اش انجام بدین باز اونجا توضیحاتش هس عزیزم .🙏

سلام عزیزم، ممنون بابت زحمتی که کشیدید‌. مورد نداره. سادات خانم گفتن از اطرافیان خودمون یا اینجا هم ...

عزیزم دوست خوبمون خانم فرشته m71ب جمعمون اضافه شدن من یسری توضیحات دادم لینک وارد نبودم بزارم گفتم از لینکی ک گذاشتین استفاده کنه لطفا بهشون کمک کنین خواهرم ممنونم🙏

سلام عزیزم خیلی لطف کردی  بله حتما دوست دارم شرکت کنم

عزیزم صفحه قبل یعنی ۱۸ پست خواهرمون ردمنا رو بخونین ممنونم🙏

عزیزم صفحه قبل یعنی ۱۸ پست خواهرمون ردمنا رو بخونین ممنونم🙏

دیدم عزیزم مرسی

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
@عشق55       @فرشته_مامان_دختری       @مهدی_آیدا &nbs ...

سلام. ممنون فرشته جون. انشا.. ک از همگیمون موردقبول درگاه حق باش. 

منم ب چند نفری گفتم ولی هنوز متاسفانه نتونستم جذبشون کنم انشا... ک ب کمک امام زمان(عج) بتونم پیداکنم فرد موردنظرو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیدم عزیزم مرسی

عزیزم از بودنت در جمعمون خوشحالم💕💚💕🌹

@گلعنبر     سلام عزیزم شبت بخیر شما فقط روز ۵ و ۶ و ۷  سروقت گزارش دادید اما ازون ب ...

سلام گلم بعداز اون نخوندم 

یه مدتش حالم خوب نبود عذرشرعی داشتم اونموقع صبح نمی تونستم بخونم.

انشاءالله توفیق داشتم دوباره شروع کنم گزارش میدم.

خودشون اگر تمایل داشته باشن.  تیمم فکر کنم شرایط داره.‌ نگاه کنن اگر شرایطش هست انجام بدن. من ...

بله صحیحه میتونن تیمم بدل از غسل انجام بدن