2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  ممنونم الهی شکر حقیقتش من به چند نفری گفتم حتی قبل اینکه شما بگید که جذب کنیم ولی ...

سلام عزیزم، ان شاالله میتونید. جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. هر کدوم بتونیم یک نفر رو وارد کنیم. کلی اثرات معنوی و دنیوی داره برا اون شخص و خودمون. و اگر این زنجیره ادامه داشنه باشه. باقیات و صالحات میشه برامون.‌ ان شاالله با این کارمون باعث لبخند آقا امام زمان عج بشه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام خواهرجان ممنون همچنین ،چشم 💚

سلام عزیزم، چشمتون پرنور

جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. هر کدوم بتونیم یک نفر رو وارد کنیم. کلی اثرات معنوی و دنیوی داره برا اون شخص و خودمون. و اگر این زنجیره ادامه داشنه باشه. باقیات و صالحات میشه برامون.‌ ان شاالله با این کارمون باعث لبخند آقا امام زمان عج بشه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم، ان شاالله میتونید. جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. هر کدوم بتونیم یک نفر ...

سلام عزیزم

انشاءالله

بله کاملادرست میگید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام یه توضیح میدین

سلام عزیزم،

مطمئنم بدون حکمت وارد تاپیک نشدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک و صلوات و استغفار

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و مروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله که گزارش دادید. هست. حتما مطالعه کنید. در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز شانزدهم.

اگر شرایط چله براتون سخته. به قدر وسعتون امام زمانتون رو یاری کنید. مثال هر روز یه چندتا صلوات  یا هر روز چندتا سوره کوچیک قرآن بخونید بهشون هدبه کتید. 

سلام لطفا از این به بعد من تگ کنید ممنون ، دوست داشتید به تاپیک های منم سر بزنید مربوط به امام رضاست ...

سلام عزیزم،

مطمئن باشید بدون حکمت وارد تاپیک نشدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک و صلوات و استغفار

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و مروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله که گزارش دادید. هست. حتما مطالعه کنید. در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز شانزدهم.

اگر شرایط چله براتون سخته. به قدر وسعتون امام زمانتون رو یاری کنید. مثال هر روز یه چندتا صلوات  یا هر روز چندتا سوره کوچیک قرآن بخونید بهشون هدبه کتید. 

چقدخوشحال شدم این تاپیک دیدم قبلا تاپیک زده بودم که قبل ازشهادت امام جوادخواب حضرت مهدی رودیدم که تو ...

سلام عزیزم، ممنون مارو درجریان گذاشتید. ورود شما به تاپیک قطعا بی حکمت نیست. اگر تمایل داشتید.‌همراهیمون کنید.

@parinnn     @گلابتوننن      سلام عزیزان شما دونفر فقط یک روز گزارش دا ...

فرشته جان، ایشون تو خصوصی برا انجام چله پیام گذاشتن. تا الان انصراف اعلام نکردن. اتفاقا برا اعلام چله براشون پیام گذاشتم. هنوز جواب ندادن. 

@parinn‍ 

سلام عزیز دلم من تا حالا به چند نفر گفتم ولی متاسفانه نتونستم جذبشون کنم😔

سلام عزیزم، ممنونم پیگیر هستید. ان شاالله میتونید. جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. هر کدوم بتونیم یک نفر رو وارد کنیم. کلی اثرات معنوی و دنیوی داره برا اون شخص و خودمون. و اگر این زنجیره ادامه داشنه باشه. باقیات و صالحات میشه برامون.‌ ان شاالله با این کارمون باعث لبخند آقا امام زمان عج بشه.

البته نکته رو در نظر داشته باشید. خودشون میل قلبی دارن. دوست دارن برا آقا امام زمان عج کاری انجام بدن.

فرشته جان هر کیو دعوت میکنم میان شرایط چله رو میبینن میگن نه نمیتونیم منم خواهر و اینا هم که ندارم د ...

سلام عزیز دلم، ان شاالله میتونید. جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. هر کدوم بتونیم یک نفر رو وارد کنیم. کلی اثرات معنوی و دنیوی داره برا اون شخص و خودمون. و اگر این زنجیره ادامه داشنه باشه. باقیات و صالحات میشه برامون.‌ ان شاالله با این کارمون باعث لبخند آقا امام زمان عج بشه.

البته نکته رو در نظر داشته باشید. خودشون میل قلبی دارن. دوست دارن برا آقا امام زمان عج کاری انجام بدن.

برا دخترای گلتون اول کار لزشون بخواین فقط روزی پنج تا صلوات هدیه کنن به آقا امام زمان عج. کم کم اثرش رو میذاره.

سلام عزیزم، ممنونم پیگیر هستید. ان شاالله میتونید. جدی بگیرید این مسئله رو. تلاشتون رو انجام بدید. ه ...

سلام عزیزم چشم همه تلاشم رو میکنم

ان شاء الله بتونم قدم مثبتی بردارم

سلام عزیزم 💚  ممنونم از لطفتون 💚 و سپاسگزارم از این گروه عالی و جمع خوبی که داریم  @ ...

سلام عزیزم، ممنونم برا نظم و پیگیرتون. 

@ردمنا     عزیزم لطفا جواب کاربر جوجه و دلوین رو  در صفحات قبل بده گلم .من دارم میر ...

سلام عزیزم، براشون توضیح دادم.