2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
 @عشق55        @ثنا3         @dokhi75 &nb ...

سلام عزیزم چشم❤💚❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام فرشته مهربون باوربفرمائیدهمون نمازاول وقت صبح بعدزیارت عاشورامیخونم ولی چون نمیتونم بسته بخرم مجبورم ساعتی بگیرم بخاطر همون دیراعلام میکنم چشم ازاین به بعد فردامیزنم روز12..آخه دیرمیزنم به خاطرچندچیزنمیتونم زیادنمیام نت.اصلاتووادی فضای مجازی نیستم..همسرم خوشش نمیاد.به خاطرهمین بایدهمسرم یه شارژی بایدبرام بفرسته منم بتونم یه نت بخرم معلوم نمیکنه..اصلا نیایم اینجامن روزانه سوره توحیدو25مرتبه ذکرومیگم صبحی.همه کاروانجام میدم خیلت جمع الان غسل توبه هفتگی هم کردم امیدوارم فقط قبول کنه خدا

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@zibajooon     @حاجیه     @zahraiii70     @0نورا0   &n ...

دوست عزیزم من هر روز صبح بعد از نماز انجام میدم ولی درگیر اثاث کشی هستم نمیتونم زیاد به تاپیک سر بزنم و گزارش بدم انشالله کمی سرم خلوتتر بشه سرموقع گزارش میدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوست عزیزم من هر روز صبح بعد از نماز انجام میدم ولی درگیر اثاث کشی هستم نمیتونم زیاد به تاپیک سر بزن ...

البته اگه اینجوری برنامه ی گروه به هم میخوره کمی به خودم بیشتر سخت میگیرم و هر وقت بگین میام تاپیک

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@zibajooon     @حاجیه     @zahraiii70     @0نورا0   &n ...

من دو بار نماز صبح خواب موندم 😭یعنی دیگه ادامه ندم؟یک بارم فراموش کرد بودم گزارش بدم ظهر یا غروب یادم.نیست اومدم نوشتم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
احادیث صفحه ۲۴ و ۲۶ کدومه دیگه .لطفا راهنمایی کنید .  من بعد از نماز صبح میخونم .  فقط ا ...

احادیث صفحه ۲۲ و ۲۴ برای دیروز و امروز هست.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من دو بار نماز صبح خواب موندم 😭یعنی دیگه ادامه ندم؟یک بارم فراموش کرد بودم گزارش بدم ظهر یا غروب یا ...

.

به نیت ادامه باز همراهیمون کنید.

دوست عزیزم من هر روز صبح بعد از نماز انجام میدم ولی درگیر اثاث کشی هستم نمیتونم زیاد به تاپیک سر بزن ...

موردی نداره. مهم این هست بعد نماز صبح انجام بشه.

سلام فرشته مهربون باوربفرمائیدهمون نمازاول وقت صبح بعدزیارت عاشورامیخونم ولی چون نمیتونم بسته بخرم م ...

ممنونم بابت اینکه کامل انجام میدید. ان شاالله قبول هست.

مهم این هست بعد نماز صبح انجام بشه. شرایطش رو ندارید اشکال نداره. دیرتر اعلام کنید.

سلام فرشته جون خسته نباشی 🙏🏻حالا من فقط امروز دیر گزارش زدم فوری فهمیدی نتم  قطع بود عزیزم صب ...

مهم این هست بعد نماز صبح انجام بشه. و ممنونم صبح گزارش رو اعلام میکنید. امروزم استثنا بوده.

سلام فرشته جان خوبی عزیزم من هر روز بعد از نماز صبح میخونم اما بعد از ظهر اعلام میکنم خیالتون ...

ممنونم سر وقت انجام میدید. مهم این هست بعد نماز صبح انجام بشه.

سلام عزیزه دلم منم چند بار بعد ازظهرگزارش دادم بخاطر نبود نت بود  امر سادات جان تو همون ساعت د ...

ممنونم زحمت میکشید.

سلام گلم امیدوارم خوب باشی مرسی هر روز تگ میکنی. من صبح میخونم ولی متاسفانه یادم میره گزارش بدم&nb ...

ممنونم سر وقت انجام میدید. شرایطش رو دارید. زودتر اعلام کنبد. نهایتا تا ظهر