2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

دوستان شبتون بخیر 

اگه سوالی داشتید از نماینده عزیز ردمنا بپرسید .

@ردمنا  

یاحق ✋

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@ردمنا     @leylaa132     @zibajooon     @mamanpaniya   ...

سلام عزیزم، چشم

ان شاالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@منتظرظهورآقا  

س‍لام گلم خوشحال میشم  به جمع ما بپیوندین

ما توی این چله برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج) زیارت عاشورا میخونیم و روی تهذیب نفس کار میکنیم

خوشحال میشیم به نیت ادامه چله با ما همراه بشید🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@حضرت_علی_غدیر_خم  

‍ ‍ 

س‍لام گلم خوشحال میشم  به جمع ما بپیوندین

ما توی این چله برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج) زیارت عاشورا میخونیم و روی تهذیب نفس کار میکنیم

خوشحال میشیم به نیت ادامه چله با ما همراه بشید🌹

سلام عزیزم وقت عذرشرعی هم همون زمان اعلام شده باید بخونیم چون دعاهامون دسته جمعی هست و یک زمان مشخص ...

سلام. ممنونم از پاسخ کاملتون. 

انشا.. ک از هممون موردقبول درگاه حق باشه. 

اجرتون باامام زکان(عج) 

التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
علیک سلام خواهش میکنم 🌺 عزیزم مدیر گروهمون سادات جان ک همیشه راهنمای ما بودن ، قبل شروع چله ازمون ...

چه خوب ان شاءالله عاقبت بخیر بشید 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

ان شاءالله آقامون خیلی زود میاد و پاداش چه از این بهتر برا شیعیانش

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
@عشق55       @فرشته_مامان_دختری       @مهدی_آیدا &nbs ...

سلام‌عزیزممنون‌که‌صدام‌کردی‌‌دیروز‌اصلاحالم‌خوب‌نبودچشمحتماالان‌میرم‌میخونم

عزیزم فعلا لیاقت همراهی ندارم.😪اما سعی میکنم از اولین فرصت همینطوری نماز بخونم ب همراه زیارت عاشورا ...

کاری خوبی میکنی عزیزم

اجرت باامام زمان(عج)

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
الهی من فدات بشم مرسی که زحمت ماافتاده گردنتون حلال کن گلم راستی تایادم نرفته اینوبگم به دوستان بگی ...

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من اعمال رو انجام میدم ولی تو سایت کسی رو نمی‌شناسم بخام به گروه اضافه کنم شرمنده م 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من اعمال رو انجام میدم ولی تو سایت کسی رو نمی‌شناسم بخام به گروه اضافه کنم شرمنده م  

سلام عزیزجان

منم نمیشناسم ولی مثلا یدفعه دیدم یک کاربر میگفت دوست دارم نماز اول وقت بخونم و دوست دارم به امام زمان نزدیک بشم

منم اینجا تگشون کردم و لینک چله رو براشون گذاشتم نمیدونم به ما پیوستن یا نه ولی لااقل تلاشم و کردم

ممکن گاهی وقتها که تو سایت میچرخیم کسی بخواد و ندونه چکار کنه

یا حتی مثل کاربر سپیدپر که من از طریق ایشون وارد گروه شدم یک تاپیک مربوط به این موضوع زدن

ببخشید من فقط راههایی که بنظرم اومد رو بهتون پیشنهاد دادم

موفق باشید دوست من

@جبرائیل  

سلام عزیزم به جمع ما خوش امدید. ممنون میشم عکس پروفایل و امضاتون رو با گروه هماهنگ کنید.

اگر سوالی یا صحبتی داشتید. اینجا میتونید پست بذارید.

@حضرت_علی_غدیر_خم     ‍ ‍  س‍لام گلم خوشحال میشم  به جمع ما بپیوندین ما توی ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدید.