2777
2789

سلام به نظرتون غدد لنفاوی بچه های زیر دوسال قابل لمس هستن؟یعنی با فشار میشه اونارو حس کرد؟

من آخرش دیوونه میشم به خاطر این غدد لنفاوی😔

اگه زیر بغل بچه ، میاد زیر دستت چیزی به خاطر واکسنشه از بین میره نگران نباش 

انقدر به اون بنده خدا انرژی منفی نده 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارشون داری😐 نه قابل لمس نیستن 

حتی اگه فشار بدیم؟

من حساس شدم

یه لنفاوی به اندازه عدس رو گردنش داره

کشاله رانش هم وقتی فشار میدم یکی دوتا خیلی کوچیک حس میکنم

دوتا دکتر بردم گفت کاری بهشون نداشته باش اندازشون طبیعیه

ولی منوسواس فکری دارم مدام چیزای بد میاد تو ذهنم

اگه زیر بغل بچه ، میاد زیر دستت چیزی به خاطر واکسنشه از بین میره نگران نباش  انقدر به اون بنده ...

نه زیر بغلش نیست رو گردنشه

وسواس فکری دارم وحشتناک

دکتر گفته اصلا فراموش کن چکار به لنفاوی هاش داری

ولی من دلم آروم نمیگیره

حتی اگه فشار بدیم؟ من حساس شدم یه لنفاوی به اندازه عدس رو گردنش داره کشاله رانش هم وقتی فشار میدم ...

نه اصلا خودتو نگران نکن

بابام یه اتفاق وحشتناک براش افتاد گردنش پر از اونا شد دکتر گف که اگه استرسشو کنترل کنه میرن 

پسرخالمم یدونه رو گردنش داشت یدونه پایین زانوش فک کنم دکتر گفته بود مشکلی نیس

بهش فکر نکن

نه اصلا خودتو نگران نکن بابام یه اتفاق وحشتناک براش افتاد گردنش پر از اونا شد دکتر گف که اگه استرسش ...

درسته عزیزم نباید بهش فکر کنم...حق با شماست

مرسی از راهنماییت گلم❤

نه زیر بغلش نیست رو گردنشه وسواس فکری دارم وحشتناک دکتر گفته اصلا فراموش کن چکار به لنفاوی هاش دار ...

ببین من خیلی رعایت غذایی دارم و به خودم اهمیت میدم تو خوراکم اگه یه بار هوس نوشابه میکرد فوری شوهرم میگفت نخور قند میگیری در صورتی که من خیلیارو دیدم هر روز نوشابه میخورن و قند ندارن همینجور میگفت تو اگه ندیدی قند گرفتی و فلان بهمان بله گلم رفتم از قندم بالا بود فقط به خاطر انرژی های منفی شوهرم از اون موقع بهش گفتم حق نداری بگی اینطوری خودم میدونم چی بخورم چی نخورم 

خیلی این فکرا تاثیر داره 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
ببین من خیلی رعایت غذایی دارم و به خودم اهمیت میدم تو خوراکم اگه یه بار هوس نوشابه میکرد فوری شوهرم ...

دقیقا خودم میدونم نباید بهش فکر کنم ولی لعنتی اصلا این فکرا ولم نمیکنه

فکر کنم باید با روانشناس صحبت کنم وگرنه دیوونه میشم

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤