عزیزم بفرمایید. این طعم مطابق ذائقه ماست🌹 البته هرکی خورده دوست داشته
قلیه ماهی:
ماهی سنگ سر/ هامور/ حلوا سیاه اینا خوبن.
پیاز و سیر رو تفت میدیم. بعد سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله(شنبلیله کم چون تلخ میشه) هست رو اضافه میکنیم و حسابی سرخ میکنیم. بعد زردچوبه ادویه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم. بعد ماهی رو میریزیم(میشه هم ماهی رو سرخ کرد بعد ریخت میشه هم خام ریخت؛ هردوش خوب میشه). به اندازه دو لیوان آب میریزیم و با حرارت کم اجازه میدیم بپزه. بعد تمر هندی که از قبل خیس کردیم و صاف کردیم که به شکل یه سس غلیظ دراومده به خورشت اضافه میکنیم. زمان تمر وقتیه که ماهی نیم پز شده باشه. دقت کنید تمر خودش نمک داره. نمک خورشت رو آخر تنظیم کنید. خورش آبش نباید زیاد باشه. نوش جان😋😋🌹