2777
2789
عنوان

اگه دنبال کار پردآمدی بیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 54 پست
من خودم آدم حلال حرومی هستم.ولی از اینکه میتونی دو نفرو ببری سرکار و نون داشته باشن خوردن حق الناس ن ...

خیلی ها اهل حلال و حرمی بودن ولی آخرش معلوم شد این کارم اگه نون و آب داشت بخدا قسم اگه میومدی بگی چرا فامیل ها و دوستان و اطرافیانتو نمیبری سرکار ثواب کنی ؟😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصراری نیس عزیزم.من که نیومدم کسیو بزور ببرم.هرکی دوست داره میاد

قبول . زوری نیست . ولی وقتی اطلاعات غلط به مردم بدی شاید باعث بشه تصمیم اشتباه بگیرن و اونوقت مدیون میشی

بی منم میشه...
آخه ببخشید خندم گرفت .کجا زنگ زدی؟؟؟

دفتر پاسخگویی به مسائل شرعی.نظر آقا رو در مورد بازاریابی شبکه ای پرسیدم.کاملا شرعی و قانونیه و سال نود مجوزشو از شورای نگهبان گرفته

دفتر پاسخگویی به مسائل شرعی.نظر آقا رو در مورد بازاریابی شبکه ای پرسیدم.کاملا شرعی و قانونیه و سال ن ...

قانونی و شرعی بودن که خیلی شرکتها و کارها این ویژگی رو  دارن و قانونی و شرعی مردم رو بدبخت می کنن جیگر

بی منم میشه...
قبول . زوری نیست . ولی وقتی اطلاعات غلط به مردم بدی شاید باعث بشه تصمیم اشتباه بگیرن و اونوقت مدیون ...

من چه اطلاعات غلطی دادم؟عدم آگاهی آدما باعث میشه که هم اشتباه برداشت کنن،هم نخوان چیز درستو قبول کنن.

من در مورد کار گفتم،مدرک شرعی و قانونیش هم از طریق یه سرچ و رفتن به سایت پلیس فتا،وزارت کار و تعاون مشخضه.

من میگم اینجور کاری هست.کسی میخواد بره اول تحقیق کنه بعد بیاد در خدمتم

چیز مسخره مسخره است...  

آدم تنبل و بی انگیزه که فقط بلده تیکه بندازه و مردمو به سخره بگیره و بره رو منبر هم راه به جایی نمیبره.

حرف منو قبول نکنن،حرف شما هم خریدار نداره

قانونی و شرعی بودن که خیلی شرکتها و کارها این ویژگی رو  دارن و قانونی و شرعی مردم رو بدبخت می ک ...

تو حواست باشه بدبخت نشی.خدا کنه مردم تو مسائل دیگه شرعی بودنو رعایت کنن

من چه اطلاعات غلطی دادم؟عدم آگاهی آدما باعث میشه که هم اشتباه برداشت کنن،هم نخوان چیز درستو قبول کنن ...

تیتر تا پیک اطلاعات غلط داره کار پر درآمد! ! و متن تاپیکت هم ادعا زیاد داره اما متاسفانه تو خالی.اینا رو کسی می فهمم که قبلا از این شرکتها ی به ظاهر قانونی و شرعی ضربه خورده باشه...منم ده سال پیش اگه این تبلیغ رومی دیدم باور می کردم اما الان دیگه نه

بی منم میشه...