2777
2789
عنوان

اگه دنبال کار پردآمدی بیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 54 پست
برای کل آموزشها و همه ی دوره یادگیری هیج هزینه ای پرداخت نمیشه

آها برای کار کردن پول میگیرن؟😂

ببین اینا حق الناسه 

درسته وظیفه ات این ک تبلیغ کنی ولی تبلیغ کاذب و جذب مردم  از طریق این چرندیات و خوردن پولشون درست نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها برای کار کردن پول میگیرن؟😂 ببین اینا حق الناسه  درسته وظیفه ات این ک تبلیغ کنی ولی تبلیغ ...

مثل شرکت بیز

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
خانوما اصلا پنبه ریز نرید ما فامیل داشتیم ۴ سال بودش بدبخت تر شد

عزیزم بله افراد خیلی کمی هستند.دقت کن خیلی کم که بخاطر عدم یادگیری خوب،نداشتن فن بیان،و کم کار بودنش نتیجه مطلبو نگرفته.

و من با قطعیت و سند و مدرک به طرف نشون میدم تنها شرکتی که آدمو بدبخت نمیکنه همینه.

بعدش هم اون موقع شرایط کار حضوری بود،میرفتن و میومدن،تجویل حضوری بود و خیلی مسائل دیگه که طرف شاید بخاطر زحمتش انتظار داشته بیشتر درآمد داشته باشه و اصلا منم باشم با این همه بیا و برو زده میشم

ولی الان کلا اینترنتیه.تو خونه میشینی،میفروشی،میارن در خونه و ...

آها برای کار کردن پول میگیرن؟😂 ببین اینا حق الناسه  درسته وظیفه ات این ک تبلیغ کنی ولی تبلیغ ...

دقیقا میگه من تضمین میکنم باچی تضمین میکنه یا اصلا این کیه که این کارو تضمین میکنه خدا میدونه😐

عزیزم بله افراد خیلی کمی هستند.دقت کن خیلی کم که بخاطر عدم یادگیری خوب،نداشتن فن بیان،و کم کار بودنش ...

اره دیگه درصد فروش میده تازه اگه بفروشی، کلی پول تلفن و اینترنت باید بدی که ۵۰ تومن بفروشی ...

من خودم آدم حلال حرومی هستم.ولی از اینکه میتونی دو نفرو ببری سرکار و نون داشته باشن خوردن حق الناس نیس عزیزم.

من اولش چند ماه تحقیق و پرس و جو کردم.حتی به دفتر آقای خامنه ای زنگزدم.از صحت قانونی و شرعی بودنش مطمئن شدم بعد وارد کار شدم