2777
2789
عنوان

زودی بیاین یه چی بگم.......

215 بازدید | 7 پست

🌟✨🌟✨🌟

با سلام خدمت دوستان گلم

ان‌شاءالله حال دلتون خوب و نورانی باشه

🌟✨🌟✨

عزیزان دلم یکی از استادان عزیزم ختمی رو سفارش کردن که ان‌شاءالله حتما انجام بدیم.

دوست داشتم این رزق معنوی رو با شما خواهرهای مهربونم شریک باشم.

💞💞💞💞

ان‌شاءالله سه شب پشت سر هم این ختم رو انجام میدیم.

شب هشتم محرم که دوشنبه شب میشه

🌻100 صلوات از طرف حضرت موسی ابن جعفر ع هدیه میکنیم به مادر ایشون

🌻شب بعد که شب تاسوعا میشه

100 صلوات از طرف حضرت ابالفضل ع میفرستیم هدیه به حضرت ام البنین س

🌻شب عاشورا هم 100 صلوات از طرف حضرت علی اصغر ع میفرستیم هدیه به بانو رباب س

یعنی سه شب پشت سرهم

در خونه ی سه تا باب الحوائج میریم.

از طریق مادراشون بهشون متوسل میشیم🙏🏻🙏🏻

استاد ما فرمودن با این ختم ممکنه مقدرات تغییر کنه.

ان‌شاءالله این ختم معجزه ها میکنه.

ان‌شاءالله اولین نیت فرج آقاجانمون باشه و بعد دفع این بلای عظیم و بعد حاجت خودمون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

این ختم رو هرکس خودش به جا بیاره.

نیازی نیست توی گروه اعلام کنین.

ولی حتما شما هم این رزق معنوی رو با اقوام و دوستاتون شریک بشین.

نورش به خودتون هم میرسه

التماس دعای فرج

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

وقتش از امشبه....ان شاءالله حاجت روا باشین

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرررسی گفتی عزیزم من مریض دارم😢حتما انجامش میدم

ان شاالله شفای عاجل عزیزم.التماس دعا

سلام دوست عزیز🌹

میشه توی این وضعیت کرونا از پیج اینستاگرام کوچک من حمایت کنید تا بتونم کسب و کار حلال داشته باشم؟؟اگه شرایطش رو دارین خواهش میکنم پیج منو حمایت کنید اگر نه ببخشید که وقتتون رو گرفتم❤️🙏🌹

https://www.instagram.com/p/CSzOqNBDs0i/?      utm_medium=share_sheet

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
سلام دوست عزیز🌹 میشه توی این وضعیت کرونا از پیج اینستاگرام کوچک من حمایت کنید تا بتونم کسب و ...

اینستا ندارم دوست عزیز.....