2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 68 پست
خود مردم کانادا دارن اعتراض میکنن اینجا مردم دنبال واکسن هستن 

شما اعتقاداتت رو براي خودت نگهدار.انقدر تبلیغ واکسن نزدن نکنید از وضعیت به وجود آمده بترسید!!

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته  مثلا فایزری که المان تولید شده میارن

فقط این اوضاع خوب شه مردم برگردن ب زندگی نرمالشون من هیچییی نمیخوام

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
مرجع ما مگه مردم کانادا هست😂

از مخالفان واکسن هستن ایشون

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
دوست عزیز مخالف واکسن هستین لطفا تو این تاپیک شرکت نکنین ممنون

باشه چشم الان میرم دوست عزیز 

فقط جهت اطلاع بگم همین دیشب شبکه خبر برنامه تیتر امشب تازه بعد اینهمه تجویز اعلام کردن فاویپیراویر و رمدیسیور و .. این سه تا دارو نه تنها اثر بخش نبوده بلکه بسیار هم خطرناک هست 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
فقط این اوضاع خوب شه مردم برگردن ب زندگی نرمالشون من هیچییی نمیخوام

دقیقا تا کی استرس😥

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
باشه چشم الان میرم دوست عزیزفقژ جهت اطلاع بگم همین دیشب شبکه خبر برنامه تیتر امشب تازه بعد اینهمه تج ...

نمیدونم منو خاطر دارین یا نه ولی من خوب یادم هست. ترجیح میدم باااتون بحث نکنم.

تااااازه اومده تو سبد؟؟؟؟😐🙁 کی به دستمون میرسه؟😔

خدا داند. اصلا میرسه نمیرسه الله اعلم