2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی . بیخود و بیجهت ب خانوادم توهین کردن.ب خواهرم فحش دادن. اصلا مردم اینجا اکثرشون داغوون و مریضن . یه روانپزشک باید تحویل داد اینا رو .‌.من زیاد جدی نمیگیرم ولی حس بدی پیدا میکنم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
تاپیک موضوعش این بود که آقایون خواهرشون بیشتر دوست دارن یا خانوماشون من کامنت دادم داداشام منو خیلی ...

بحث سر بیشتر کمتر نیست هر کسی جایگاه خودشو داره 

تو خودت در آینده همسرت برات یه جور شیرین و دوست داشتنیه برادران هم یه جور دیگه

می دونی اینکه یه نفر میاد نفرین می کنه زن باردار

بعد یه مشت نوچه به عنوان دوست مدام حرفش تایید می کنند میگن خوب کرد که این حرف زد 

برام خیلی عجیب که یه ادم چجوری می تونه انقدر افکارش مریض باشه که از ادم های فحاش طرفداری کنه 

من یه تاپیک زدم راجب بابام همه منو محکوم کردن که تو حق زندگی از بابات گرفتی اون حق داره زندگی کنه دیگه نمیدونن من  چیاااا کشیدم از دست این پدر بعد اون تصمیم گرفتم دیگه نه تو فضای مجازی نه واقعی کلن حرف نزنم هیچ کسی کفش منو نپوشیده نمیدونه که من چی کشیدم همشون از زاویه دید خودشون نگاه میکنن ولی خیلی بد باهام حرف زدن بیخیال 

همه بم میگن حرف زدنتو درست کن😪💔 بمولا تو فضاهای مجازی زیادی هستم وات.. اینستا... تلگرام... ولی اولین بار نینی سایت به حرفام گیر دادن هنوزم گیر میدن یکی نیس بگه خو به شما چه؟!... دست خودم که نی عادت کردم...ما خودمون بلوچیم و کلا بجز چت فارسی نمیحرفم شاید دلیل بد چت کردنم همین باشع😶💔

➖⃟💛•• 𝓣𝓡𝓔𝓐𝓣 𝓔𝓥𝓔𝓡𝓨𝓞𝓝𝓔 𝓛𝓘𝓚𝓔 𝓣𝓗𝓔𝓜𝓢𝓔𝓛𝓥𝓔𝓢 با هرکي مثلِ خودش . . .
من یه تاپیک زدم راجب بابام همه منو محکوم کردن که تو حق زندگی از بابات گرفتی اون حق داره زندگی کنه دی ...

شاید یه موقعی آدم می‌تونه با کلمات تمام زجری رو که کشیده رو برسونه 

بعدم آدما عادلانه قضاوت نمیکنن 

مثلا طرف خودش خواهرشوهرش بده بعد هر کی تاپیک بزنه بد میگه

😐گفت وای بر تو @آی_ام_قنبر   بخشیدم ولی یادم نرفتع😐😐😐💔💔😂😂😂😂😂

من دیگه با تو حرف نمیزنم 😐😐😐😐😐✌️

قنبر نگا به سن و سالت کن خجالت بکش 😍😁😂😂✌️❤️ . ⟨چالش حرف ناشناسم♡⟩https://harfeto.timefriend.net/16404528670076

به من فعلا چیزی نگفتن

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️