2777
2789
عنوان

وای مهمون داریم کرونا دارن😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اصلا رفت و امد نداریم با کسی اصلا اصلا ولی متاسفانه اطرافیانمون اصلا باور ندارن کرونارو،البته هی ...

عزیزم مهموناتون خواهروبرادرن یاخاله عمه داییی عمو؟

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝
درو باز نکنید.از دیوار که نمیپرن بیان داخل

اینایی ک من دیدم میپرن😅 من برای خودم نگران نیستم فقط خانوادم میترسم چیزیشون بشه،ولی خب هرچی میگم نیاید میگه ب بچه ها قول دادم اذیتم میکنن فردا

اینایی ک من دیدم میپرن😅 من برای خودم نگران نیستم فقط خانوادم میترسم چیزیشون بشه،ولی خب هرچی میگم نی ...

بگو شرمنده عزیزم.یه کم خودت سرگرمشون کن اینجا نیاید لطفا تا بعد ازین بیماری

منم چند نفر برا عید دینی خواستن بیان خیلی رک گفتم ببخشید من نه جایی میرم نه کسی رو راه میدم خونم.بهشون بر خورد ولی اصلا برام مهم نبود.

این وقت شب زنگ زدن میان؟ 

نه بابا چند روزه هی میگن پیام زنگ روانی شدم از استرس بخدا ما ب ینهایت رعایت میکنیم خیلی خیلییییی اونم بخاطر ترس بیش از حد مامانم ولی متاسفانه فامیلای بی فرهنگی داریم

دختر عمه

واااای اصلاراشون ندین دیگه اینکه رودروایسی نداره بگین نیستم اومدن پشت دردروبازنکنیدبذاریدناراحت شن بخداکادردرمان گناه دارن به اونافکرکنیدواصلاعذاب وجدان نداشته باشیدبه خاطرکاری که قراره بکنیداتفاقابه خودتوتم افتخارکنید

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝
اصلا قبول ندارن کرونارو 

فقط کافیه خدای نکرده یک کدومشون در گیر بشن من الان همسرم کرونا گرفته تو این چند روز نمیدونی چه قدر درگیر دکتر ودارو واین طور چیزها هستیم در مان گاهها شلوغ مطب پزشکا همین طور شوهر من تازه با وجود معرف ساعت ۱۲ شب نوبتش شده بازهم میگفت پشت در مطب پر بیمار بوده داروخانه رفتیم فکر کنم صد نفر تو نوبت بودند با این که خیلی مراقب بودیم وجایی نمی رفتیم اما همسرم گرفت از همکارش 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

غلط كرد به بچه ها قول داده به درك يه فكر ديگه كنه براى سرگرمى بچه هاش 

اسى يه پيام بفرست بگو انشالله تو شرايط بهتر ميزبانتون هستيم  هر چى جواب داد تو ديگه جوابش رو نده 

اگر هم اومدن در رو باز نكنيد

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى