هممون جوابش کردیم گفتیم نیاید هر شب بیرون هستن تو دورهمی و دسته و شمال....میخوان بیان خونمون هر چی میگیم ن میگه چقدر احمق و ترسویین میایم فردا با فاصله میشینیم من مامانم مریضع استرسی شدید،نرچی میگیم نیا میخوان بیان چیکااااار کنمممممم😔 خودم بدرک مامان بابام چیزیشون نشه، از کی انقد بی رحم شدیم؟😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا چند روزه هی میگن پیام زنگ روانی شدم از استرس بخدا ما ب ینهایت رعایت میکنیم خیلی خیلییییی اونم بخاطر ترس بیش از حد مامانم ولی متاسفانه فامیلای بی فرهنگی داریم
فقط کافیه خدای نکرده یک کدومشون در گیر بشن من الان همسرم کرونا گرفته تو این چند روز نمیدونی چه قدر درگیر دکتر ودارو واین طور چیزها هستیم در مان گاهها شلوغ مطب پزشکا همین طور شوهر من تازه با وجود معرف ساعت ۱۲ شب نوبتش شده بازهم میگفت پشت در مطب پر بیمار بوده داروخانه رفتیم فکر کنم صد نفر تو نوبت بودند با این که خیلی مراقب بودیم وجایی نمی رفتیم اما همسرم گرفت از همکارش