2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بگید حس بویایی بعد کرونا کی برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 9017 بازدید | 47 پست

من مامانم چند روز بعد از تموم شدن قرنطینه بویاییش برگشت 

شنیدم بوییدن لیمو چند نوبت بطور عمیق کمک میکنه به برگشت حس بویایی 

البته یکشری راهکار دیگه هم هست گوگل بزنین میاد 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد یک ماه وخرده ای برگشت.. چه عذابی بود  نه بو نه مزه.. همه غذاها کوفت بودن برام.. آرزوی بو ...

واقعا خیلی بده 

من زنجبیل دم میکردم هی میگفتم مگه میشه زنجبیلش چقدر ملایمه اصلا بو نداره که یهو شستم خبردار شد بویاییم رفته 

برای این که حس بویاییتون برگرده دود اسفند رو از دهن مکش کنید و بینی به بیرون بدید و یا میتونید یه نخ سیگار بکشید(چه کارخانه ای چه سیگار های خانگی طبیعی) از دهن مکش از بینی بیرون بدید این کار باعث تحریک گیرنده بویایی و فعال شدن دوبارشون میشیه

کاملا تایید شدس . اگه میخواید واقعا برگرده سریع و بدون دردسر فقط امتحان کنید 

من بعد یک ماه وخرده ای برگشت.. چه عذابی بود  نه بو نه مزه.. همه غذاها کوفت بودن برام.. آرزوی بو ...

منم دقیقا الان توهمین حالم الان رفتم از اتاق بیرون اینقدر گریه کردم که نفسم بالا نمیمود شوهرم بیدار شد ی لیوان اب داد خوردم یکم بهترشدم 

ای وای😭 حالا چکار کنم با یه بچه ده ماهه که اونم تب داره و حتما ازم گرفته

منم بچم نزدیک 2سالشه فقط یکم ابریزش داره و سرفه میکنه از ی طرف استرس خودمو دارم از طرفیم استرس اونو خیلی روزای بدیه خدا نصیب هیچکس نکنه 

برای این که حس بویاییتون برگرده دود اسفند رو از دهن مکش کنید و بینی به بیرون بدید و یا میتونید یه نخ ...

من حاضرم سیگارم بکشم اگه بدونم واقعا موثره با اینکه ازش متنفرم فقط حسم برگرده بتونم دوباره بوی بچمو حس کنم😭😭

آبان ماه پارسال گرفتم شاید بگم 50%برگشت ولی طعم بعضی چیزها واسم تغییر کرده و تا الان دریت نشده. 

سالاد، سبزیجات، هندونه، خیار و... همه واسم یه مزه خاص نزدیک به لجن میدن که بالا میارم