2777
2789
عنوان

شوهرم برای بار هزارم اومد که منو برگردونه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 138 پست
عزیزم هروقت کتکت زد وانداختت بیرون و۲ماه انداختت خونه بابات یه اس هم بت نداد اونوقت قدر شوهرتو میدون ...

چرا؟

اینم میگه بخدا اگر نمیخواستمت انقد نمی اومدم دنبالت 

میخوامت دلم پیشته هیچی جلو قلبمو نمیتونه بگیره بهم فرصت بده خودمو بهت ثابت کنم 

مثلا خواسته دلمو به دست بیاره یا خرم کنه نمیدونم برام یه دستبند ظریف خریده با گل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هزار بار اومده و کلیم واسطه اورده خب معلومه دوستت داره بعضی مرداحق طلاق نمیدن ک ترکشون نکنی والامن قهرکردم رفتم خونه بابام شوهرم بزور اومو دنبالم تازه بمم گقت ب خانوادش نگم ک ادمده دنبالم ینی خودم برگشتم

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
عزیزم هروقت کتکت زد وانداختت بیرون و۲ماه انداختت خونه بابات یه اس هم بت نداد اونوقت قدر شوهرتو میدون ...

مگر شوهر چیه که انقدر زلیلش بشه ادم 

یکم ارزش برای خودتون قائل باشید از این حرفا نمیزنید

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

عجبببببببب

چه بهانه جالبی...... یه تیکه کاغذ و حق طلاق مردونگیش رو زیر سوال میبره.... عجب بابا عجب

میخوای برگردی برگرد ولی لا اقل برای اوردن بچه عجله نکن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

یه فرصت دیگه بش بده ولی براش شرط بزار حتما حق طلاق بگیر مهریتم نبخش بگو به این شرط میام یکم بهش سخت بگیری میاد.یه چیم بگم دست بزن داشته باشه و کتک بزنه بری پزشکی قانونی اثبات کنی رای طلاقت صادره

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

اصلا حرفشو قبول نکن. ینی چی مهرتو ببخشی. بگو حق طلاق میخوام ومهرمم نمی بخشم. محکم وایسا. منم. همینکار کردم. هیچکس باورش نمیشد شوهر من حق طلاق بده 

🧡عضوگروه نارنجی🧡وزن فعلی73🧡وزن هدف 55🧡تاریخ شروع: سی ام ماه تولدم(1401/03/30) 🧡

بنظر من فرصت بده اما مهریه رو نبخش و حق طلاق رو هم سعی کن بگیر بهش بگو اگه مردونگی با اجازه حق طلاق از بین میره پس بهتره همین الان بریم توافقی جدا بشیم...اونقد که به چیزایی که فکر میکنن بهشون مردونگی میده همونقدر روی اخلاق و شعور  فرهنگ و ادبشون کار میکردن شاید یه مرد واقعی میشدن....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

والا آدم اینجور موقع ها نمیدونه چی بگه .اگه رفتی دوباره کتک زد چی؟ البته اگه دعواتون سر مسئله ی مهمی نبود برگرد .اما اگه مسئله تون مهم وحیانی هست.بیشتر فکر کن 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
اگه دوسش داری و فقط یکبار اتفاق افتاده مهرتو بده همه ی حقها رو بگیییر من بودم اینکار رو میکردم و ...

امروز حس کردم هنوز تو قلبم جا داره 

دستمو که گرفت بوسم ک کرد قلبم یخم انگار گرم شد 

نمیدونم واقعا 

نمیدونم مصلحت چیه 

نمیتونم یک دل بشم چه برای برگشت چه برای طلاق

گفته حق طلاقو بگیر ولی مهریتو ببخش؟ دست بزن داره؟خودت فکر میکنی برگردی دیگه دعواتون نمیشه؟ دعواتون بشه دستش کنترل میشه کتکت نمیزنه؟ یا اصلا آدمش هستی که لجشو درنیاری؟ بچه داری یا نداری؟ همه چیشو قبول داری فقط دست بزن داره؟ببین تو دلت ب همه این سوالا جواب بده خودتم سوال طرح کن برا خودت و جواب بده بعد تصمیم بگیر

عجبببببببب چه بهانه جالبی...... یه تیکه کاغذ و حق طلاق مردونگیش رو زیر سوال میبره.... عجب بابا عجب ...

اینجور موقع ها مرد میشن ولی وقتایی که دختر مردم به اسارت میبرن و دست روشون بلند میکنن مردونگی کیلو چنده!!!!

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔