2777
2789
عنوان

شوهرم برای بار هزارم اومد که منو برگردونه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 138 پست

عزیزم وقتی گفته مهریه رو ببخش حق و حقوقو بگیر یعنی ترسش فقط مهریه اس نه اینکه طلاقت😔 گلم اگه دلت لرزید و میخای دوباره باش زیر یه سقف بری مهریه رو نبخش مطمن باش ترس از مهریه داره و این بلاهارو سرت اورده اگه ترس نداشته باشه راحت میکشتتم.

عزیزم وقتی گفته مهریه رو ببخش حق و حقوقو بگیر یعنی ترسش فقط مهریه اس نه اینکه طلاقت😔 گلم اگه دلت لر ...

امروز دوباره اومده میگه نه مهرتو ببخش ن حق طلاق بخوا اگر هنوزم دوسم داری بهم اعتماد کن برگردیا اگر نمیخوای حق طلاقو بهانه نکن بیا بریم توافقی جدابشیم 

منم گفتم اکی بریم گفت پشیمون میشی یه روز و پاشد رفت 

قرار بر این شد که توافقی جدابشم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا. اتفاقا خیلی هم داره رعایت حالمو میکنه که یه وقت ول نکنم برم 

شوهرم نه حق طلاقو میگه میدم ن میگه مهرتو ببخش میگه بیا ۲ماه برگرد اگر دیدی همونم برو جداشد یا ن اگر دلت باهام نیست برو بدون دردسر توافقی جدابشو 

منم نمیتونم برگردم چون اگر برگردم این پرونده شکایتم کلا منتفی میشه

عزیزم وقتی گفته مهریه رو ببخش حق و حقوقو بگیر یعنی ترسش فقط مهریه اس نه اینکه طلاقت😔 گلم اگه دلت لر ...

گلم کسی ترس از دست دادن کسیو داشته باشه اذیتش نمیکنه باهاش با ملایمت رفتار میکنه ... عزیزم ببین ته دلت قلبت چی میگه ببین میتونی یه فرصت دوباره بدی ولی تا یکی دو سال تا مطمئن نشدی بچه دار نشو .. در ضمن عمرا و به هیچ وجه مهریه رو نبخش میتونی مهرتو بزاری اجرا و سر خونه زندگیت بمونی اینجوری تنبیه میشه و هم شما ماهانه مهرتو میگیری.  فقط آدم از این میترسه که خدای نکرده اینبار دوباره عصبی شد بلایی سرت بیاد.