2777
2789

همسر من .براشون پیام اومد ساعت و آدرسشو گفتن. پرسیدن که کدومو میخان همسرم برکت زدن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب میشه انتخابم کرد

آره هم مامان بابام و هم همسرم وقتی رفتن ازشون پرسیدن کدومو میخان 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
رفتن مراکز تزریق واکسن؟ مدارک شناسایی چی بردن

تو یه سالن ورزشی بوده .کارت ملی بردن 

از برکت راضی بودین؟عوارض نداشت؟ منم معلم دبستانم اما هنو پیامک نیومده

اصلا عوارض نداشت فقط همون شب یکم بازوشون حالت گرفتگی داشت که با کمپرس گرم خیلی بهتر شد .