2777
2789
عنوان

واقعا این ترکیب خوراکیا براتون عجیبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 87 پست

دوغ با گوشفیل خوشم نیومد رفته بودیم ااصفهان خوردیم چقدر هم ازش تعریف میکردن

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای وای گفتی  حتما پنیر انبه را امتحان کنم

کلا پنیر عالیه خیلی خوشمزس 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

😄😄 ببین دوغ محلی اصل که ترررش باشه  با گوشفیل نرم و شیرین  البته شاید در هر صور ...

شما اصفهان هستید چون این ترکیب رو فقط تو اصفهان دیدم اتفاقا دوغ محلی بود با گوشفیل آخه اون ترش بود این شیرین و شیره داشت 

وگرنه منم ترکیبی زیاد میزنم 

ارع .  راستی کاربر dila 70 بی دلیل دیشب ترکید😭😭بهتریییین دوستم بوووود ‌.الان از طریق تلگرام ...

بی دلیل نمیترکونن 

تو تل پیام بدید برمیگردونن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کلا ترکیب پنیر به خیلی چیزها خوبه از بس که خوشمزه اس پنیر با خرما عالیه با سبزی خوردن که محشره 

شما اصفهان هستید چون این ترکیب رو فقط تو اصفهان دیدم اتفاقا دوغ محلی بود با گوشفیل آخه اون ترش بود ا ...

بله اصفهانم

اها خب دیگه 

ما خورش ماستم داریم 

بعد یه دبیر زبان داشتیم چن سال پیش 

شمالی بود 

بهمون گفت بچه ها بدتون نیاد ولی من اولین بار ک خورش ماست خوردم حالم خیلی بد شد😄😄و متتفرم. 

دیگه ذائقه ها فرق داره دیگه

بی دلیل نمیترکونن  تو تل پیام بدید برمیگردونن

بی دلیل ترکید آخه‌.

نی نی یار شبو تگ کرد ک نفرینایی ک بهش کرده بودن رو ببینن و طرفو تعلیق کنن.امانی نی یار بی دلیل دیلا رو قطع کاربری کرده😐😐😐تو تل پیام داده جواب نمیدننن

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
بله اصفهانم اها خب دیگه  ما خورش ماستم داریم  بعد یه دبیر زبان داشتیم چن سال پیش&nbs ...

خورشت ماست دوس دارم بریونی خیلی دوس دارم 

بی دلیل ترکید آخه‌. نی نی یار شبو تگ کرد ک نفرینایی ک بهش کرده بودن رو ببینن و طرفو تعلیق کنن.امانی ...

میدن 

یا نی نی یار شبو بتگ و بگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میدن  یا نی نی یار شبو بتگ و بگو

نمیدونم والا .‌ بار ها تگ کردم ۲ تا تاپیک زدم دوستمو برگردونین اما جواب نمیدن

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐