2777
2789
عنوان

واقعا این ترکیب خوراکیا براتون عجیبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 87 پست
دخترم کره و پنیر ومربا خورده دیدم ،ولی بقیه موارد و نه دیدم ونه شنیدم

منم پنیر و عسل رو از پسرم یاد گرفتم🤣

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اب خیارشور و کرانچی  سس و موز

وای فقط اولی😋من امتحان کردم خیلیم ذوق داشتم اما خوب نشده بود اونجور ک بقیه تعریف میکردن نبود .‌اما نمیدونم ولی بازم ذوق دارم انگار خوشمزع بود😂😂

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
نمیدونم بقیه جاها چی بهش میگن. ما میگیم گرمک 

ممنون کا وقت گذاشتی 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
وای فقط اولی😋من امتحان کردم خیلیم ذوق داشتم اما خوب نشده بود اونجور ک بقیه تعریف میکردن نبود .‌اما ...

بستگی ب مزاج دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واقعا این ترکیبا براتون عجیبه؟

پنیر و قیمه بادمجون

پنیر و قرمه سبزی

پنیر و برنج

پنیر و انبه

پنیر و ابگوشت

😐😐😐😐😐

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

پنیر و خربزه 

.....

پنیر و موز

برام عجیبه و تا حالا نخوردم 

بقبه رو میخوزم .. ب جز پنیر و انگور .‌چون انگور زباد دوس ندارم

چه سسی بزنم ب موز 😄😄😄 کرانچی رو بزنم تو اب خیارشور ؟؟

ار 

مایونز

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پنیر و خربزه  ..... پنیر و موز برام عجیبه و تا حالا نخوردم  بقبه رو میخوزم .. ب جز پنی ...

با خربزه واقعا خوشمزس

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
بستگی ب مزاج دار

ارع . 

راستی کاربر dila 70 بی دلیل دیشب ترکید😭😭بهتریییین دوستم بوووود ‌.الان از طریق تلگرام و اینا با هم در ارتباطیمممم ‌اما خیلی مهربونه  و اصلا بد اخلاق نیست . الکی نی نی یار شب ترکوند کاربریشو😭