2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تستم دادی؟ من نمیدونم چرا وقتی ادم علائم داره دکترا بازم میگن تست بده!

نه دکتر متخصص داخلی بود گفت وقتی سرفه نداری نیاز به تست و اسکن نیست فقط برو داروها و بخور و مایعات گرم سه چهارروزه سرپا میشی ولی حداقل 10روز ماسک بزن

🖤
نه دکتر متخصص داخلی بود گفت وقتی سرفه نداری نیاز به تست و اسکن نیست فقط برو داروها و بخور و مایعات گ ...

خدا عمرش بده 

من یه مدته درگیر یه مشکل دیگه ای ام میگم مژه هام درد میکنه مثلا دکتره میگه برو تست کرونا بده

نمیدونم بهشون پورسانت میدن 

یه بارم الکی منو فرستاد اسکن

خدا عمرش بده  من یه مدته درگیر یه مشکل دیگه ای ام میگم مژه هام درد میکنه مثلا دکتره میگه برو ت ...

به چیز بگم پشمات بریزه. پسرخاله ام لباش گزگز میکرد بردنش دکتر تست گرفتن کروناش مثبت شد. 

دختر عموم یهو موهاش شروع کرد ب ریزش وحشتناک اونم تست داد مثبت شد. 

🖤
خدا عمرش بده  من یه مدته درگیر یه مشکل دیگه ای ام میگم مژه هام درد میکنه مثلا دکتره میگه برو ت ...

هردکتری تشخیصش یه جوره. الان این دکتر ب من دوتا آمپوا دگزا داد ک نصفشو بزنم. ببین آب رو آتیش بود، ینی همه کرونایی هم دگزا بزنن دو روزه سرپا میشن. 

🖤
هردکتری تشخیصش یه جوره. الان این دکتر ب من دوتا آمپوا دگزا داد ک نصفشو بزنم. ببین آب رو آتیش بود، ین ...

اره شنیده بودم دگزا اگه با تشخیص باشه خیلی خوب جواب میده

یکی از اشناها هم میگفت ب کمپلکس امپولش بیمار کرونایی رو از جا میکنه بچه های اینجا گفتن راست میگه ما هم خوب شدیم

اره شنیده بودم دگزا اگه با تشخیص باشه خیلی خوب جواب میده یکی از اشناها هم میگفت ب کمپلکس امپولش بیم ...

بله همچنین ب12، خدا هیچکی رو گرفتار نکنه ک نخوادم دنبال درمون باشه. انشاءالله تنت سلامت باشه و از هر خطری به دور باشی خواهر

🖤