2777
2789

برای خودت کسی شو 

اون وقت  دورت میشه پر آدم که فقط یه لحظه آرزوشونه باهاشون حرف بزنی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت کسی شو  اون وقت  دورت میشه پر آدم که فقط یه لحظه آرزوشونه باهاشون حرف بزنی

الانم کلی ادم دور و برمه و واسه خودم کسی هستم ولی.... هیچکس نمیفهمه منو... دوس دارم برم یه جای خیلی دور که نباشم برای کسی... 

الانم کلی ادم دور و برمه و واسه خودم کسی هستم ولی.... هیچکس نمیفهمه منو... دوس دارم برم یه جای خیلی ...

من کلی گفتم 

منظورم این بود وقتی یه آدم مشهوری بشی همه  تو حسرت یه سلام علیک تن

کلی گفتم نه به شخص شما

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من کلی گفتم  منظورم این بود وقتی یه آدم مشهوری بشی همه  تو حسرت یه سلام علیک تن کلی گفتم ...

فهمیدم عزیزم... ولی مطمئن باش اگه یه نفر برای تو تو این دنیای بزرگ باشه که درکت کنه دیگه به بود و نبود اونهمه ادمی که میگی فکرم نمیکنی...

یه ادمی توی زندگیمه که خیلی دوسش دارم و فکر میکردم درکم میکنه ولی امشب کاملن فهمیدم که این فقط یه توهمه ... به قول خودش انتظاربه که ازش دارم.... فقط اونم دارم اذیت میکنم.... بمیرم براش کاش من نبودم اونوقت نیاز نبود این حرفای بدو به یکی بزنه